MyProtein Impact Weight gainer

Læs Suplab's anmeldese af den billige Impact Weight gainer fra MyProtein


MyProtein Impact Weight Gainer

Anmeldelser af Impact Weight Gainer

Impact Weight Gainer er MyProteins svar på en solid weight gainer. Vi har vurderet deres weight gainer på indhold, smag/opblanding, kundeanmeldelser og pris.

Indhold
Ingredienserne i MyProtein's impact weight gainer er meget basale. Gaineren består af bl.a. Impact Whey Proteinpulver og tilsatte kulhydrater. Der er 28g protein pr. 100 gram, og tilsat 65% havre (kulhydrater). Selvom produktet klarer sig godt, kan du godt finde en weight gainer med et lavere indhold af sukker og fedt, såsom Serious Mass fra Optimum Nutrition.

Smag/opblanding 
Blandet op med vand har det en fin smag, hvis du blander det op med mælk bliver konsistensen dog meget tyk, som måske gør det svært for nogen at drikke. Vi oplevede at den var lidt sværere at blande op end eksempelvis weight gaineren fra Bodylab.

Pris
Weight gaineren fra MyProtein har en kilopris på 92 kr. Dette er en meget fint pris, når man sammenligner med andre weight gainers. Pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen I alle MyProteins produkter, og det er ofte kun smagen der kan være grund til at produkterne ikke klar sig som de bedste.

Kundeanmeldelser
På trustpilot de fået en gennemsnitsscore på 7,2. Det er ikke helt på samme niveau som Bulkpowders og Bodylab, men stadig fint. 

Om Myprotein
Myprotein er en engelsk virksomhed, som er et af de største producenter af kosttilskud i Europa. 

 

Whey gainer my protein

Vurderet som nr. 6,

Smagen kunne være lidt bedre, men produktet er ekstra billigt og kvaliteten er god.