Mutant Mass Gainer

Anmeldelse af Mutant Mass: En weight gainer med enormt mange kalorier lavet til "Hard Gainers".


Anmeldelse af Mutant Mass Weight Gaineren

Mutant Mass er et af de mest velkendte weight gainere du kan få. Det er en god weight gainer til dig som har brug for at øge dit kalorieindtag, så du kan give din krop nok kulhydrater og proteiner til at vokse af – hvis du er en såkalt “hard gainer” (en der har meget svært ved at tage på i vægt). Vi har vurderet dette kosttilskud på baggrund af indhold, smag/opblanding og pris.

Indhold
Indholdet for Mutant Mass har et okay indhold for en weight gainer. Du får mange kalorier, 1060 pr servering (260) hvilket er essentielt for en weight gainer, da du helst skal tage på af det. Du får 30,6 gram fibre pr. kilo hvilket ikke er vigtigt, taget i betragtning hvor vigtigt det er. Mutant mass indeholder 69 gram fedt og 52 gram sukker pr. kilo, hvilket er meget højt sammenlignet med f.eks. Serious Mass fra Optimum Nutrition. Det er ofte en sådan høj koncentration af sukker, der er med til at give akne. Der er dog 199 gram protein pr. kilo hvilket fint for en weight gainer.
Dette er nogle af de eneste oplysninger vi kan finde, da de ikke giver en komplet varebetegnelse, som er lidt ubetryggende.

Smag/opblanding
Opblandingen er uden de store problemer, men det kræver ofte en del rysten for at blande så store mængder pulver med væske. Vores testere havde delte meninger om Mutant Mass, og mente det hurtigt blev kvalmende (chokolade) og har kun givet det en middel vurdering. En anden gav det 9/10 for smag (jordbær) og sammenlignede det med jordbær milkshake.

Pris
Prisen på Mutant Mass er helt sikkert produktets stærkeste parameter. Med en kilopris på 73 kr. før fragt, er det et meget billigt produkt taget kvaliteten i betragtning. Dog forsvinder det utrolig hurtigt, da producenten anbefaler at indetage over 200g af gangen. Dog kan man sagtens nøjes med mindre portioner/shakes.

Vurderet som nr. 5

Denne weight gainer indeholder enorme mængder kalorier pr. servering. God til hard-gainers, men indeholder meget sukker og fedt.