Nutramino Proteinpulver

Se vores anmeldelse af Nutraminos proteinpulver herunder.


Anmeldelse af Nutramino Proteinpulver.
Nutramino er et dansk mærke der er velkendt kosttilskud og et af de mest kendte i Danmark. Vi har testet deres proteinpulver på kvalitet, smag/opblanding og pris.

Kvalitet 
Nutramino Proteinpulver er dansk produceret proteinpulver af høj kvalitet og har derudover en fornuftig fordeling af makronæringsstoffer på henholdsvis 76 % protein, 7 % kulhydrat og 6 % fedt. Det indeholder 22,9 % BCAA og 45,8 % EAA. Kvaliteten kan sammenlignes med Bodylab’s Whey 100.

Smag/opblanding 
Efter en nem opblanding, smagstestede vi Nutramino Proteinpulver og vi syntes smagen var okay. Den var ikke imponerende, men kan sagtens gå an.

Pris
Vi tager udgangspunkt i online priserne, hvor du betaler 23 øre pr. gram og har en kilopris på 175 kr. Dette er en fin pris, selvom du kan få tilsvarende produkter 20-30 % billigere. Det skal selvfølgelig tages i betragtning at det er dansk produceret og prisen er derfor oftest højere.

Kundeanmeldelser

Ser vi på trustpilot, har Nutramino et samlet gennemsnit på 3.9, hvilket er meget lavt i forhold til de andre proteinpulvere i testen. Dette har også være med til at trække den samlede bedømmelse ned. 

Nutramino protein pulver

Vurderet som det 5. bedste proteinpulver

Dette er et okay produkt, og nok det mest solgte proteinpulver rundt i de danske fitnesscentre.