Myprotein Impact Whey

Læs Suplab.dk's anmeldelse af proteinpulveret: Myprotein Impact Whey


Anmeldelse af Myprotein Impact Whey proteinpulver

Myprotein er Europas største producent af kosttilskud og er kendt for lave priser af fornuftigt kvalitet. Efter vi har testet deres proteinpulver er af samme opfattelse. Kvaliteten er super, dog kan den ikke følge med Bodylab i forhold til smagen og prismæssigt er den efter Linuspro. Men vil du have whey proteinpulveret med mest muligt protein, så er det denne du bør købe!

Smag og kvalitet (8/10)

Vi testede først Impact Whey på opblanding, hvor vi fandt ud af at rystes lidt mere end nogle af de andre og der var lidt skum. Det var ikke nogen åbenbaring smagsmæssigt, men smagte okay. Det var en fin konsistens - fin oplevelse, men hvis du er lidt kræsen ift. smag, bør du vælge Bodylabs proteinpulver.
Den skilte sig derfor ikke positivt ud fra mængden.

Impact Whey fra Myprotein, er proteinpulver af god kvalitet. Du får 82 gram protein pr. 100 gram proteinpulver, hvilket er det højeste i vores whey proteinpulver test. Den indeholder også 4,6 gram BCAA og har et lavt sukkerindhold.

Pris (6/10)

Du betaler 0,0,38 kr. pr. gram protein, hvilket er ret gennemsnitligt i forhold til de andre produkter på markedet.

Kundeanmeldelser (8)

På trustpilot de fået en gennemsnitsscore på 8. Det er ikke helt på samme niveau som Bodylab og Linuspro, men stadig fint.

Om Myprotein

Myprotein er en engelsk virksomhed, som er et af de største producenter af kosttilskud i Europa - de hører altså under EU's krav til fødevarer.

Vurderet som nr. 5.

Dette proteinpulver har den højeste kvalitet, dog smager den ikke helt så godt som Bodylab.