Myprotein Impact Whey

Læs Suplab.dk's anmeldelse af proteinpulveret: Myprotein Impact Whey


Anmeldelse af Myprotein Impact Whey proteinpulver
Myprotein er Europas største producent af kosttilskud og er kendt for lave priser af fornuftigt kvalitet. Efter vi har testet deres proteinpulver er af samme opfattelse. Kvaliteten er super, dog kan den ikke følge med Bulkpowders og Bodylab i forhold til smagen.

Kvalitet
Impact Whey fra Myprotein, er proteinpulver af god kvalitet. Hvis man sammenligner med Bodylab’s Whey 100 og Nutramino Protein, er Impact Whey lige så godt egnet til at opbygge eller bevare muskelmasse. Impact Whey har en meget almindelig fordeling af makroæringsstoffer, på henholdsvis 78 % protein, 7 % fedt og 6 % kulhydrat.

Smag/opblanding
Vi testede først Impact Whey på opblanding, hvor vi fandt ud af at det krævede en del rysten for at får det blandet ordentligt op, hvorefter der var en del skum. Det var ikke nogen åbenbaring smagsmæssigt, men smagte okay. Konsistensen var lidt tynd, selvom vi fulgte instruktionerne.
Den skilte sig derfor ikke positivt ud fra mængden.

Pris 
Som nævnt tidligere, er Myprotein kendt for at lave billige kosttilskud, hvilket også er tilfældet ved Impact Whey. Kiloprisen ligger på 16 øre pr. gram og kiloprisen ligger på 124 kr. som giver produktet en top score hvad angår pris.

Kundeanmeldelser

På trustpilot de fået en gennemsnitsscore på 7,2. Det er ikke helt på samme niveau som Bulkpowders og Bodylab, men stadig fint. 

Om Myprotein

Myprotein er en engelsk virksomhed, som er et af de største producenter af kosttilskud i Europa. 

 

Vurderet som nr. 2, med en score på 8,5.

Dette er det billigste proteinpulver, som samtidig har samme kvalitet som de bedste proteinpulvere på markedet.