LinusPro Whey 100

Se vores bedømmelse af LinusPro's Whey 100 proteinpulver.


Anmeldelse af LinusPro Whey 100 proteinpulver LinusPro Whey 100 er LinusPro’s svar på protein pulver. Vi har her på Suplab.dk testet produktet på kvalitet, smag/opblanding, kundeanmeldelser og pris. Det er ikke på niveau med Bodylab whey 100, og de andre i top-3.

Smag og kvalitet (8/10)

LinusPro Whey 100 er et dansk produceret kosttilskud som er registreret som et kosttilskud hos fødevarestyrelsen. Hvis du køber LunusPro Whey 100, får du proteinpulver af høj kvalitet. Hvis man kigger på fordelingen af makronæringsstoffer, ser man en meget almindelig fordeling på henholdsvis 76 % protein, 9 % kulhydrat og 6 % fedt. Du skal være opmærksom på at produktet indeholder procentvis flere kulhydrater end de fleste andre proteinpulvere, hvilket muligvis gør den mindre attraktiv for dig.
Vores test af LinusPro Whey var meget positiv. Vi havde let ved at blande det op i både vores vand og mælkeblanding. Vandblandingen var okay og mælkeblandingen smagte også fint.

Pris (6/10)

LinusPro Whey 100 koster 0,38 øre pr. gram. Dette ligger helt klart i den dyre ende, hvis du sammenligner med andre proteinpulvere. Den høje pris skyldes formentlig de høje danske produktionsomkostninger. Da kosttilskuddet er registreret som et kosttilskud hos fødevarestyrelsen, giver det dig en bedre tryghed, da du er sikker på det er produceret under danske standarder.

Kundeanmeldelser (9/10)

Linuspro har generelt gode anmeldelser på trustpilot, og har der en gennemsnitsscore på 8,5.

LinusPro Proteinpulver Whey 100

Vurderet som nr. 11

God dansk kvalitet og god smag, men prisen er lidt højere end andre pulvere.