BulkPowders Pure Whey Proteinpulver

Læs vores anmeldelse af Bulk Powders Pure Whey nedenunder - 2. plads i vores proteinpulver test


Anmeldelse af Bulkpowders Pure Whey proteinpulver Bulk Powders har formået at producere et produkt, som scorer højt på alle parametre. Bulkpowders bliver slået af Bodylab på målstregen, af deres gode smag. Bulkpowders Pure Whey er dog stadig et af vores favorit proteinpulvere, som vi kun kan anbefale! Dette erfarede vi i vores test af produktet:
Indhold: BulkPowders indeholder 80 gr. protein pr. 100 gr., hvilket er en stor mængde sammenlignet med andre proteinpulvere. Bodylab har henholdsvis 78 gr. protein pr. 100 gr. med Myprotein på 82 gr. protein pr. 100 gr.
Smag: Vi testede først proteinpulveret med 300 ml vand med en skefuld proteinpulver, hvilket var utroligt let at opblande. Smagen var også god, selvom det var med vand. Det var selvfølgelig tilsvarende let at blande op i mælken, som endte med en milkshake lignende smag. Skummet lagde sig dog ikke helt.
Pris: Prisen pr. gr. protein er også super god. Du betaler 0,211 kr. pr. gram proteinpulver, hvilket kun findes billigere hos MyProtein.
Kundeanmeldelser af Bulkpowders Hvis vi kigger på Bulkpowders trustpilot, har de en gennemsnitsscore på 8,7 hvilket er meget pænt. Deres service er generelt god, og vi har ikke haft problemer hos dem.
Om Bulkpowders Bulkpowders er oprindeligt et engelsk firma, som nu er et globalt brand, med en omsætning på over 200 millioner i 2015. De er kendt i vesten for kvalitets produkter til en god pris. Du kommer dog til at handle med den danske afdeling af Bulkpowders, hvis du kan på de links vi henviser til.

Bulkpowders Pure Whey Proteinpulver

Vurderet som nr. 3

Bulkpowders Pure Whey er et super godt produkt, hvis du søger en godt proteinindhold, god pris og smag.