BulkPowders Pure Whey Proteinpulver

Læs vores anmeldelse af Bulk Powders Pure Whey nedenunder - 2. plads i vores proteinpulver test


Anmeldelse af Bulkpowders Pure Whey proteinpulver

Bulk Powders har formået at producere et produkt, som scorer jævnt på alle parametre. Bulkpowders bliver dog overgået af på alle parametre af forskellige mærker. af. De har dog en fin smag. Bulkpowders Pure Whey er dog stadig et produkt vi vil anbefale.

Smag og kvalitet (7/10)

BulkPowders indeholder 80 gr. protein pr. 100 gr., hvilket er en stor mængde sammenlignet med andre proteinpulvere. Bodylab har henholdsvis 70 gr. protein pr. 100 gr. med Myprotein på 82 gr. protein pr. 100 gr.

Vi testede først proteinpulveret med 300 ml vand med en skefuld proteinpulver, hvilket var normalt at opblande. Smagen var fin, selvom det var med vand. Det var selvfølgelig tilsvarende let at blande op i mælken, som endte med en milkshake lignende smag. Skummet lagde sig dog ikke helt.

Pris (5/10)

Prisen pr. gr. protein er ikke helt i bund som hos Linuspro eller Myprotein. Du betaler 0,39 kr. pr. gram protein.

Kundeanmeldelser af Bulkpowders (7/10)

Hvis vi kigger på Bulkpowders trustpilot, har de en gennemsnitsscore på 3,5 hvilket er okay. Vi har ikke haft problemer med dem, de gang vi har købt hos dem, og har oplevet god service.

Om Bulkpowders: Bulkpowders er oprindeligt et engelsk firma, som nu er et globalt brand, med en omsætning på over 200 millioner i 2015. De er kendt i vesten for kvalitets produkter til en god pris. Du kommer dog til at handle med den danske afdeling af Bulkpowders, hvis du kan på de links vi henviser til.

Vurderet som nr. 10

Bulkpowders Pure Whey er et super godt produkt, hvis du søger en godt proteinindhold, god pris og smag.