Bodylab Whey 100

Anmeldelse af Bodylab Whey 100: Danmarks mest populære proteinpulver - Testvinderen


Anmeldelse af Bodylab Whey 100 proteinpulver Whey 100 er Bodylab’s svar på proteinpulver. Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt Whey 100 fra Bodylab, som det bedste proteinpulver du kan få, og det får topkarakter i vores test.
Kvalitet Whey 100 fra Bodylab er et dansk produceret kosttilskud, der er registreret hos fødevarstyrelsen. Dette giver dig vished om, at produktet er produceret under ordentlige forhold og under dansk lovgivning. Der er fornuftige mængder af BCAA (22,9%) og EAA (45.8%) i, hvilket gør det til et højt scorende produkt.
Smag  Vi har testet Whey 100 og er super tilfredse med både smag og opblanding. Whey 100 er noget at det bedste vi har smagt og den bredde vifte af smagsvarianter de har, sikrer at du finder en variant du kan lide. Whey 100 er absolut det letteste proteinpulver vi har prøvet at blande op. Kort tid efter man har rystet shakeren, er skummet væk og der er ingen klumper tilbage.
Pris  Ofte er dansk producerede produkter dyrere end konkurrenterne, men Bodylab har alligevel formået at opretholde konkurrencedygtige priser. Du betaler 0,217 DKK pr. gram protein og en kilopris på 169 kr. Dette er lavere end andre danske konkurrenter såsom Nutramino og Linuspro. Dog er FitnessGuru den billigste. 
Kundeanmeldelser af Bodylab  Hvis man kigger på Bodylabs trustpilot, har de tusindvis af glade kunder. Som sagt er Bodylab Danmarks største forhandler og producent af proteinpulver – og det er ikke uden grund. Prisen, smagen, kvaltiteten og deres kundeservice er i top, og vi kan ikke andet end at anbefale deres produkter.
Om Bodylab Bodylab er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hadsun, som er markedsleder på det danske marked. Bodylab sælger årligt omkring 610.000 kg proteinpulver afsted, grundet deres lave pris og fine kvalitet. Se bodylabs proteinpulver på Bodylab.dk

Vurderet som nr. 1,

Dette er Danmarks mest solgte proteinpulver, og det er ikke uden grund. Det er den bedst smagende, med indhold af meget høj dansk kvalitet. Derudover er det et af de billigste produkter, vi har testet.