Bodylab Whey 100

Anmeldelse af Bodylab Whey 100: Danmarks mest populære proteinpulver - Testvinderen


Anmeldelse af Bodylab Whey 100 proteinpulver

Whey 100 er Bodylabs svar på proteinpulver.

Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt Whey 100 fra Bodylab som en af de bedste proteinpulver vi har prøvet, og det får topkarakter i vores test. Proteinpulveret er klart noget af det bedste, når det kommer til smag og opblanding og det er klart også noget af det de vinder på.

Bodylab er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hadsund, som er markedsleder indenfor proteinpulver på det danske marked. Bodylab sælger årligt omkring 610.000 kg proteinpulver afsted grundet deres lave pris og fine kvalitet. Se bodylabs proteinpulver på Bodylab.dk

Kundeanmeldelser (10/10)

Generelt får Bodylab gode anmeldelser på trustpilot, hvilket vidner om en god service online. De har fået over 38.000 anmeldelser og har en trustpilotscore på 4,8 ud af 5 stjerner. Først og fremmest er det deres gode kundeservice der får meget positiv response, hvor især leveringstiden spiller en positiv rolle. Derudover får deres produkters smag og kvalitet også stor ros.

Deres kunder skriver bl.a.:

"Jeg kan slet ikke rose Bodylab nok.Fantastisk service, hurtig levering og deres produkter er noget af det bedste jeg har brugt igennem mine træninger, og jeg har virkelig prøvet lidt af hvert.Jeg har været så fræk at jeg havde købt hos et andet selskab for ikke så længe siden og jeg fortrød det inderligt. Deres protein's konsistens, smag og kvalitet kunne slet ikke måle sig op til Bodylabs.Jeg anbefaler Bodylab til enhver"
(Henriette 17. april 2023, Trustpilot.dk)

"For det 1. var de super duper til at sende. Jeg bestilte om onsdagen, og havde varen torsdag! Der var dog en mindre pakkefejl. Det kan ske! De er kun mennesker! Jeg skrev stille og roligt til dem, om hvordan jeg skulle forholde mig. De var meget kede af fejlen, og de sendte straks den rigtige vare kvit og frit, med et sødt undskyld-kort og en ekstra gratis proteinbar. Dette modtog jeg også dagen efter. Udover at pandekagerne smager helt fantastisk (de får også 5 stjerner) så har Bodylab virkelig en professionel og hurtig service!" (Vivian 1. april 2023, Trustpilot.dk)

"Har bestilt protein herfra >5 gange. Har flere gange oplevet at kunne hente fra pakkeshoppen dagen efter jeg bestilte. Deres protein pulver er markant bedre end andre jeg har prøvet. Kan især anbefale cookies & cream, vanilje og chokolade. Karamel er forfærdelig." (Mathias 29. marts 2023, Trustpilot.dk)

Vil du have det bedst smagende proteinpulver er det helt sikker Bodylab, du skal vælge.

 

Smag og kvalitet (10/10)

Whey 100 fra Bodylab er et dansk produceret kosttilskud, der er registreret hos fødevarestyrelsen. Dette giver dig vished om, at produktet er produceret under ordentlige forhold og under dansk lovgivning. Der er fornuftige mængder af BCAA (22,9%) og EAA (45.8%) i, hvilket gør det til et højt scorende produkt. Bodylab Whey 100 indeholder dog kun 70 gram protein pr. 100 gram, hvilket er i den lave ende - sammenlignet med andre proteinpulver på listen.

Vi har testet Whey 100 og er super tilfredse med både smag og opblanding. Whey 100 er noget at det bedste vi har smagt og den bredde vifte af smagsvarianter de har sikrer, at du finder en variant du kan lide. Whey 100 er absolut det letteste proteinpulver vi har prøvet at blande op. Kort tid efter man har rystet shakeren, er skummet væk og der er ingen klumper tilbage.

Blandt de mange varianter af Bodylab Whey 100 finder du:

Bodylab Whey 100 - Vanilla Milkshake

Bodylab Whey 100 - Ultimate Chocolate

Bodylab Whey 100 - Strawberry Milkshake

Bodylab Whey 100 - Peach/Orange

Bodylab Whey 100 Salted Caramel Milkshake

Bodylab proteinpulver

Pris (8/10)

Ofte er dansk producerede produkter dyrere end konkurrenterne, men Bodylab har alligevel formået at opretholde konkurrencedygtige priser. Køber du 1 kg proteinpulver, betaler du 0,36 gram pr. protein. Der er selvfølgelig nogle produkter der er dyrere, men der findes også proteinpulver der har en noget højere pris pr. gram end Bodylab.

Blandt de billigste danske producenter er Linuspro proteinpulver.

 

Opsummering

Bodylab Whey 100 er et fantastisk proteinpulver, der må vurderes at være noget at det bedste på markedet. Hvis du vil være sikker på at få et godt produkt og en god service, når du bestiller online, er Bodylab en sikker vinder.

bodylab whey 100 proteinpulver

Vurderet som nr. 1

Dette er Danmarks mest solgte proteinpulver og det er ikke uden grund. Bodylab Whey 100 smager godt og du får et godt kvalitets-proteinpulver. Du kan tilmed vælge mellem mere end 10 forskellige varianter.