Bodylab Whey 100

Anmeldelse af Bodylab Whey 100: Danmarks mest populære proteinpulver - Testvinderen


Anmeldelse af Bodylab Whey 100 proteinpulver

Whey 100 er Bodylab’s svar på proteinpulver. Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt Whey 100 fra Bodylab, som en af de bedste proteinpulver vi har prøvet, og det får topkarakter i vores test. Proteinpulveret er klart bedre end resten af feltet, hvis vi ser på smag og opblanding – ingen konkurrence her. De har også gode anmeldelser på trustpilot, hvilket vidner om godservice online. Deres proteiner pr. 100 gram trækker dem dog ned på 2. pladsen og deres priser er gennemsnitlige.
Men vil du have det bedst smagende proteinpulver er det helt sikker Bodylab, du skal vælge.

 

Kvalitet (7/10)

Whey 100 fra Bodylab er et dansk produceret kosttilskud, der er registreret hos fødevarstyrelsen. Dette giver dig vished om, at produktet er produceret under ordentlige forhold og under dansk lovgivning. Der er fornuftige mængder af BCAA (22,9%) og EAA (45.8%) i, hvilket gør det til et højt scorende produkt. Det indeholder dog kun 70 gram protein pr. 100 gram, hvilket er i den lave ende, sammenlignet med de andre på listen.

Smag (10/10)

Vi har testet Whey 100 og er super tilfredse med både smag og opblanding. Whey 100 er noget at det bedste vi har smagt og den bredde vifte af smagsvarianter de har, sikrer at du finder en variant du kan lide. Whey 100 er absolut det letteste proteinpulver vi har prøvet at blande op. Kort tid efter man har rystet shakeren, er skummet væk og der er ingen klumper tilbage.

Pris (7/10)

Ofte er dansk producerede produkter dyrere end konkurrenterne, men Bodylab har alligevel formået at opretholde konkurrencedygtige priser. Vi måler prisen baseret på køb af 2 kg. Køber du 2 kg proteinpulver betaler 0,228 DKK pr. gram protein og en kilopris på 159,5 kr. Den billigste danske producent er dog Linuspro proteinpulver.

Kundeanmeldelser af Bodylab (10/10)

Hvis man kigger på Bodylabs trustpilot, har de tusindvis af glade kunder. Som sagt er Bodylab Danmarks største forhandler og producent af proteinpulver - og det er ikke uden grund. De leverer altid gode produkter og yder god service!

Om Bodylab Bodylab er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hadsund, som er markedsleder på det danske marked. Bodylab sælger årligt omkring 610.000 kg proteinpulver afsted, grundet deres lave pris og fine kvalitet. Se bodylabs proteinpulver på Bodylab.dk

bodylab whey 100 proteinpulver

Vurderet som nr. 1,

Dette er Danmarks mest solgte proteinpulver, og det er ikke uden grund. Den smager godt og du får godt kvalitets proteinpulver.