Linuspro Pure Whey 100

Anmeldelse af Linuspro Pure Whey 100


Anmeldelse af Linuspro Pure Whey 100 proteinpulver

Dette er vores favorit proteinpulver fra Linuspro – ja faktisk i hele vores test. Vi har testet den på indhold, smag, opblanding og hvordan det er at handle hos webshoppen. Vi elsker denne version af deres proteinpulver, da du får proteinpulver med en del proteiner i til en virkelig god pris – den har derfor fået rigtig gode karakterer i vores test.
Den vinder ikke alle kategorierne, men har et meget højt niveau på alle parametrene – fin smag, god kvalitet og fantastisk pris.

Smag og kvalitet (8/10)

Linuspro’s pure whey 100 proteinpulver er produceret i Danmark. Du er derfor sikret at det lever op til fødevarestyrelsens krav. I deres Pure whey 100 med blåbær smag er der 77 gram protein pr. 100 gram proteinpulver (Blåbær), hvilket er meget fint. Det er ikke på helt samme niveau som MyProtein med 82 gram, men stadig meget godt (Du får det derimod til en billigere pris). Den har også fornuftige mængder af EAA (45%).

Vi har også testet smagen og opblandingen på proteinpulveret, og vi er fint tilfredse. Smagen rimelig god og opblandingen er okay. Smagsmæssigt er den ikke på samme niveau som Bodylabs whey proteinpulver, som dog halter lidt efter på pris og proteinindhold. Vi synes dog stadig, at den smager godt og til den pris, er vi tilfredse. De har heller ikke helt ligeså mange smagsvarianter, som hos Bodylab, men vi er dog næsten sikre på, at de har noget du kan lide.

Pris (8/10)

Linuspro har førstepladsen ift. pris pr. gram protein. Vi regner alle priser ud baseret på at købe 2 kg proteinpulver (Da det er minimums mængde ved nogle proteinpulver). Køber du 1 kg proteinpulver hos Linuspro, betalaer du 0,33 kr. pr. gram protein.  Linuspro har også nogle af de bedste muligheder for at købe stort ind og spare en del.

Kundeanmeldelser (9/10)

Vi har kigget på trustpilot, for at se hvilken oplevelse, folk der har handlet hos Linuspro webshoppen har haft. De har en god score på 4,5/5 hvilket også afspejler vores oplevelse ved at handle på deres webshop – god service. Deres produkt kvalitet afspejles til dels også på deres trustpilot, som næsten udelukkende er positive.

Om Linuspro

Linuspro er en dansk virksomhed, som blev stiftet i 2014. De har udelukkende danske leverandører som lever op til Danmarks og EU’s krav til fødevare produktion. De forsøger at skabe innovative produkter, til den brede befolkning.

 

 

Linuspro whey 100

Vurderet som nr. 3 pga. den gode pris ift. indhold.

Det er et billigt produkt, men du går ikke ned på kvaliteten af proteinpulveret. Vi kan ikke andet end anbefale Linuspro Pure Whey 100.