Bulkpowders Proteinbar

Anmeldelse af Bulkpowders Proteinbar


Anmeldelse af Bulkpowders Proteinbar Vi har testet over 13 forskellige proteinbarer, hvor Bulkpowders’ Proteinbar selvfølgelig var med – og vi blev positivt overraskede! Vi har testet proteinbaren på kvalitet, smag og pris for at gøre valget for dig lettere. Ud af de 13+ forskellige proteinbarer vi har testet, kommer Bulkpowders på en delt 1. plads med Bodylabs Proteinbar.

Kvalitet Bulkpowders proteinbar er af høj kvalitet, med lidt fedt, sukker og en del kostfibre. Indholdet af protein halter lidt efter Bodylab, men 27 gram protein i en proteinbar er stadig en del!

Smag Vi kan virkelig godt lide smagen af Bulkpowders’ proteinbarer. De er lidt ‘fugtige’ og lette at tygge – derfor får de 9/10. Pris Du betaler her 16 kroner pr. proteinbar, hvilket er en fair pris taget kvaliteten af proteinbaren i betragtning.

Kundeanmeldelser af Bulkpowders Hvis vi kigger på Bulkpowders trustpilot, har de en gennemsnitsscore på 8,7 hvilket er meget pænt. Deres service er generelt god, og vi har ikke haft problemer hos dem. Pr. bar på 85 g: Energi kJ/kcal 1101/263, fedt 6,1 g, (heraf mættede fedtsyrer) 4,3 g, kulhydrat 24 g, (heraf sukkerarter) 3,5 g, fiber 15 g, protein 27 g, salt 0,17 g. Per 100 g: Energi kJ/kcal 1295/310, fedt 7,2 g, (heraf mættede fedtsyrer) 5,1 g, kulhydrat 28 g, (heraf sukkerarter) 4,1 g, fiber 18 g, protein 32 g, salt 0,2 g. Om Bulkpowders Bulkpowders er oprindeligt et engelsk firma, som nu er et globalt brand, med en omsætning på over 200 millioner i 2015. De er kendt i vesten for kvalitets produkter til en god pris. Du kommer dog til at handle med den danske afdeling af Bulkpowders, hvis du klikker på de links vi henviser til.

Vurderet som nr. 4

Et super godt kvalitets produkt