Bodylab Minimum Proteinbar

Læs meget mere i artiklen herunder.


Anmeldelse af Bodylab Minimum Proteinbar

Vi har testet 13 forskellige typer proteinbarer, samt de forskellige smage, og her kan man ikke komme udenom danmarks største kosttilskudproducent, Bodylab. Vi har testet produkterne på kvalitet, smag og pris for derefter at score dem, så du let kan overskue hvilken proteinbar, som passer til dig.

Bodylab Minimum Proteinbar er til den seriøse, som går på kompromis med smag, for at få en en proteinbar med godt indhold.


Indhold

Bodylab Minimum Proteinbar har det klar bedste indhold af alle de proteinbarer, som vi har testet! Den indeholder en del kostfibre samt proteiner, og næsten ingen kulhydrater, fedt og sukker. Den har et proteinindhold normalt proteinindhold på 20 gram pr. protein bar.

Smag 5/10

Når du har en proteinbar med et så godt indhold, kan man ikke forvente at smagen er helt i top. Vi har smagt Vanilla & Almond samt Double Chocolate

Double Chocolate: Papiret klistrer lidt fast til proteinbaren, men den er til at få af. Det er ikke den letteste at tygge med det går. Den har en fin smag af chokolade, og der gemmer sig chokolade stykker indeni. Vil klart anbefale denne fromfor Vanilla & Almond.

Vanilla & Almond: Den er svært at åbne og komme til. Forstil dig big ben karameller, hvor papiret er klistret fast. Den tager derfor tid at åbne og spise. Smagsmæssigt er den spiselig. Køb double chocolate fremfor denne!

Pris

Du kan købe den til 11 kr. hvilket er billigt i forhold til andre proteinbarer. Du betaler her 0,55 kr. pr. gram protein.

Kundeanmeldelser af Bodylab 

Hvis man kigger på Bodylabs trustpilot, har de tusindvis af glade kunder. Som sagt er Bodylab Danmarks største forhandler og producent af proteinpulver – og det er ikke uden grund. Prisen, smagen, kvaltiteten og deres kundeservice er i top, og vi kan ikke andet end at anbefale deres produkter.

Om Bodylab

Bodylab er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hadsun, som er markedsleder på det danske marked. Bodylab sælger årligt omkring 610.000 kg proteinpulver afsted, grundet deres lave pris og fine kvalitet.

Vurderet som nr. 3,

Super godt indhold, men smagen halter lidt efter.