Fitnessguru PWO+

Læs meget mere i artiklen herunder.


Anmeldelse af Fitnessgugu PWO+
PWO+ er Fitnessgugu’s svar på preworkout. Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt PWO+ fra Fitnessguru, som en af de bedre preworkouts du kan få, og det har fået en rigtig flot karakter i vores test.

Kvalitet
 Preworkout’en fra Fitnessguru er til dig der ønsker en preworkout der kan mærkes. PWO+ er produceret inden for EU, så alle ingredienser er fra lokale leverandør. Hvis man sammenligner Fitnessgurus PWO+ med f.eks. bodylabs preworkout, kan man tydelig se hvorfor den kan mærkes. Pr servering (11,5g) indeholder PWO+ 300mg koffein og 3g beta-alanin, hvilket er makant højere end f.eks.Bodylabs preworkout.

Smag
Vi har testet PWO+ fra fitnessguru og er okay tilfreds med både smag og opblanding. PWO+ har en udmærket smag, men dog meget kunstig og eftersmagen ikke noget at råbe hurra for. PWO+  er nem at blande op med lige den mængde væske du ønsker.

Pris
Fitnessguru er også konkurrencedygtige på prisen, hvor de formår at holde en fornuftig pris på deres produkt. Du betaler 349 DKK for 360g, hvilket svare til 27 potioner. Dette er tæt på sammenligneligt med bodylabs preworkout priser.

Kundeanmeldelser af Fitnessguru
Hvis man kigger på Fitnessguru’s trustpilot, er der mange tilfredse kunder. Fitnessguru bliver især rost for deres gode smage af onewhey proteinpulver og bl.a. deres preworkout effekt kan mærkes. Deres onewhey har nemlig en lidt anderledes smag end bodylab og myprotein. Onewhey Dark Chocolate har en lille banan smag og eller en rigtig god smag af chokolade.

Om Fitnessguru Fitnessguru er en international virksomhed som har base i Sverige. De markedsfører sig i store dele af Europa og deres hjemmeside har flere sprog.

Vurderet som nr. 3

Rigtig god proteinpulver på både smag og indhold.