Fitnessguru Onepwo

Læs meget mere i artiklen herunder.


Anmeldelse af Fitnessgugu onepwo Onepow er Fitnessgugu’s svar på preworkout. Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt onepwo fra Fitnessguru, som en af de bedre preworkouts du kan få, og det har fået en rigtig flot karakter i vores test.

Kvalitet Onepwo fra Fitnessguru er til dig der ønsker en preworkout der kan mærkes. Onepwo er produceret inden for EU, så alle ingredienser er fra lokale leverandør. Hvis man sammenligner Fitnessgurus onepwo med f.eks. bodylabs preworkout, kan man tydelig se hvorfor den kan mærkes. Pr servering (11,5g) indeholder onepwo 300mg koffein, 4g beta-alanin, hvilket er makant højere end f.eks. bodylabs preworkout.

Smag Vi har testet onepwo fra fitnessguru og er okay tilfreds med både smag og opblanding. Onepwo har en udmærket smag, men dog meget kunstig og eftersmagen ikke noget at råbe hurra for. Onepwo er nem at blande op med lige den mængde væske du ønsker.

Pris Fitnessguru er også konkurrencedygtige på prisen, hvor de formår at holde en fornuftig pris på deres produkt. Du betaler 349 DKK for 360g, hvilket svare til 27 potioner. Dette er tæt på sammenligneligt med bodylabs preworkout priser.

Kundeanmeldelser af Fitnessguru Hvis man kigger på Fitnessguru’s trustpilot, er der mange tilfredse kunder. Fitnessguru bliver især rost for deres gode smage af onewhey proteinpulver og bl.a. deres preworkout effekt kan mærkes. Deres onewhey har nemlig en lidt anderledes smag end bodylab og myprotein. Onewhey Dark Chocolate har en lille banan smag og eller en rigtig god smag af chokolade.

Om Fitnessguru Fitnessguru er en international virksomhed som har base i Sverige. De markedsfører sig i store dele af Europa og deres hjemmeside har flere sprog.

Fitness guru pre workout

Vurderet som nr. 3

Rigtig god proteinpulver på både smag og indhold.