Om Suplab.dk

Læs mere om Suplab.dks formål, samt om personerne bag alle vores guides og artikler til kosttilskud & fitness.

Hvad er formålet med Suplab.dk?

Suplab.dk er en uafhængig kosttilskuds guide, som hjælper over 15.000 besøgende hver måned, med at give svar på alle spørgsmål om brug af kosttilskud i forbindelse med din træning. Det gør vi igennem gennemarbejdede guides og artikler  skrevet i samarbejde med professionelle med viden indenfor branchen. Derfor håber vi virkelig, at du kan få en masse god viden ud af at følge os og læse med.

Mål: Målet er at give dig de bedste vidensbaserede guides og artikler, så du kommer rigtigt i gang første gang. Det vil vi opnå ved at give dig, som forbruger, 100% gennemsigtighed, hvorfor vi viser resultaterne fra hvert parameter vi vurderer på i vores guides - som en af de eneste i Danmark.

Skriv hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et råd når du sidder og læser vores artikler, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar til artiklen!

Selvom vi har forsøgt at gøre anmeldelserne så objektive som muligt, kan der selvfølgelig være forbedringer til vores anmeldelser eller forslag til nye kosttilskud vi skal anmelde. Så hvis du f.eks. har et parameter vi ikke har med, så er du velkommen til at skrive til christian@suplab.dk, så vil jeg forsøge at svare så hurtigt som muligt.

Indholdet på siden

Suplab er som sagt en kosttilskuds guide - og derfor vil en stor del af artiklerne handle om kosttilskud.

Udover kosttilskud som emne, skriver vi også om træning(mest styrketræning), ernæring/kost, laver interviews med interessante personer og formidler undersøgelser.Annoncering

Er du ekspert indenfor fitnessbranchen og har du indhold du gerne vil dele, så har du mulighed for at få dit blogindlæg ud her.

For mere information kan du skrive en mail til chrstian@suplab.dk

Da hjemmesiden er gratis at benytte, er de links til produkterne affiliate links. Det vil sige vi tjener en lille %-del når du køber et produkt, som vi har henvist dig til.

Her på Suplab går vi meget op i, at det er reel vejledning du får omkring kosttilskud. Derfor er vi også registreret hos fødevarestyrelsen, som formidler af kosttilskud. Det betyder at vi følger EU's officielle regler for, hvad man må vejlede omkring - dette kombineres med de yderligere kilder, vi bruger til at bakke op om vores udsagn. Har du lyst til at læse mere om vores kontrolrapport, kan du finde den her. Vi er en af de eneste som er registreret her i Danmark, da de fleste resterende hjemmesider som anmelder, er fra udlandet hvorfor fødevarestyrelsen ikke kan kontrollere dem. Så brug Suplab's anmeldelser hvis du vil have anmeldelser der ikke bare er bare er lommefilosofi.

Miljøvenlig pakning