Om Suplab.dk

Læs mere om Suplab.dks formål, samt om personerne bag alle vores guides og artikler til kosttilskud & fitness.

Hvad er formålet med Suplab.dk?

Suplab.dk er en uafhængig kosttilskuds guide, som hjælper 10.000 hver måned med at give svar på alle spørgsmål om brug af kosttilskud i forbindelse med din træning. Det gør vi igennem gennemarbejde guides og artikler  skrevet i samarbejde med professionelle med viden indenfor branchen. Derfor håber vi virkelig, at du kan få en masse god viden ud af at følge os og læse med.

Vi har en vision om at blive Danmarks største og bedste ressource om kosttilskud og træning.

Mål: Målet er at give dig de bedste vidensbaserede guides og artikler, så du kommer rigtigt i gang første gang.

Hvordan opnår vi det?
Vi vil give dig, som forbruger, 100% gennemsigtighed, hvorfor vi viser resultaterne fra hvert parameter vi vurderer på i vores guides - som en af de eneste i Danmark.

Vores guides er skrevet uden indflydelse fra annoncører eller lignende, så din interesse i at få den mest objektive anmeldelse bevares. For at holde Suplab.dk kørende, er "se pris" links dog sponsorerede links.

Selvom vi har forsøgt at gøre anmeldelserne så objektive som muligt, kan der selvfølgelig være forbedringer til vores anmeldelser eller forslag til nye kosttilskud vi skal anmelde. Så hvis du f.eks. har et parameter vi ikke har med, så er du velkommen til at skrive til christian@suplab.dk, så vil jeg forsøge at svare så hurtigt som muligt.

Hvem står bag Suplab.dk?

ChristianJeg hedder Christian Dahl og er 24 år. Jeg studerer på universitetet, hvor jeg begyndte i 2016. Jeg er selv træningsentusiast, og oppe på 7 års trænings erfaring. Min største passion ligger dog indenfor kosttilskud, og derfor tester jeg selv en masse af. Jeg elsker at gå i dybden og sammenligne forskellige produkter, så jeg kan vælge den optimale løsning. Alle artikler er skrevet med udgangspunkt i videnskabelige artikler/kilder til at bakke op, samt godkendt af kostvejledere og instruktører.

Skribenter og anmelderpanel på Suplab.dk

Skribenterne på Suplab er eksterne personer, som har mulighed for at skrive artikler til Suplab. Derudover får de kosttilskud tilsendt, så de kan være med til at teste produkterne. Kunne du tænke dig at være med på holdet som skribent? Så skriv til christian@suplab.dk.

Emil JespersenEmil
Jeg hedder Emil, og har været uddannet instruktør siden 2014, jeg har dog trænet seriøst siden 2012. Jeg går meget op i min kost og træning, og har derfor været igennem mange kosttilskud igennem tidens løb. Mine mest brugte har dog været proteinpulver og kreatin, da de har haft størst virkning.

Skriv hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et råd når du sidder og læser vores artikler, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar til artiklen!

Du kan også skrive en email på christian@suplab.dk hvis du ikke ønsker at andre skal se dit spørgsmål. Hvis du har generelle spørgsmål, foretrækker vi dog at besvare dem i en kommentar, da det vil gavne mange på en gang.

Indholdet på siden

Suplab er som sagt en kosttilskuds guide - og derfor vil en stor del af artiklerne handle om kosttilskud.

Udover kosttilskud som emne, skriver vi også om træning(mest styrketræning), ernæring/kost, laver interviews med interessante personer og formidler undersøgelser.Annoncering

Er du ekspert indenfor fitnessbranchen og har du indhold du gerne vil dele, så har du mulighed for at få dit blogindlæg ud her.

For mere information kan du skrive en mail til chrstian@suplab.dk

Da hjemmesiden er gratis at benytte, er de links til produkterne affiliate links. Det vil sige vi tjener en lille %-del når du køber et produkt.

Her på Suplab går vi meget op i, at det er reel vejledning du får omkring kosttilskud. Derfor er vi også registreret hos fødevarestyrelsen, som formidler af kosttilskud. Det betyder at vi følger EU's officielle regler for, hvad man må vejlede omkring - dette kombineres med de yderligere kilder, vi bruger til at bakke op om vores udsagn. Har du lyst til at læse mere om vores kontrolrapport, kan du finde den her. Vi er en af de eneste som er registreret her i Danmark, da de fleste resterende hjemmesider som anmelder, er fra udlandet hvorfor fødevarestyrelsen ikke kan kontrollere dem. Så brug Suplab's anmeldelser hvis du vil have anmeldelser der ikke bare er bare er lommefilosofi.

Miljøvenlig pakningEt sundt arbejdsmiljøcsr-maerket logo

 

 

Recent Posts