Om Suplab.dk

Læs mere om Suplab.dks formål, samt om personerne bag alle vores guides og artikler til kosttilskud & fitness.

Hvad er formålet med Suplab.dk?

Suplab.dk er en uafhængig kosttilskuds guide, som hjælper 10.000 hver måned med at give svar på alle spørgsmål om brug af kosttilskud i forbindelse med din træning. Det gør vi igennem gennemarbejde guides og artikler  skrevet i samarbejde med professionelle med viden indenfor branchen. Derfor håber vi virkelig, at du kan få en masse god viden ud af at følge os og læse med.

Vi har en vision om at blive Danmarks største og bedste ressource om kosttilskud og træning. Der er lidt vej endnu, så hvis du vil give os lidt hjælp, så bliver vi utrolig glade:

Det er (næsten) videnskabeligt bevist, at du bliver klogere af at følge Suplab på Google+ og stærkere af at følge os på Facebook(Så gør det! ;-)).

Mål: Målet er at give dig de bedste vidensbaserede guides og artikler, så du kommer rigtigt i gang første gang.

Hvordan opnår vi det?
Vi vil give dig som forbruger 100% gennemsigtighed, hvorfor vi viser resultaterne fra hvert parameter vi vurdere på i vores guides - som en af de eneste i Danmark.

Vores guides er skrevet uden indflydelse fra annoncører eller lignende, så din interesse i at få den mest objektive anmeldelse bevares.

Selvom vi har forsøgt at gøre anmeldelserne så objektive som muligt, kan der selvfølgelig være forbedringer til vores anmeldelser eller forslag til nye kosttilskud vi skal anmelde. Så hvis du f.eks. har et parameter vi ikke har med, så er du velkommen til at skrive til christian@suplab.dk, så vil jeg forsøge at svare så hurtigt som muligt.

Hvem står bag Suplab.dk?

Christian
Jeg hedder Christian Dahl og er 23 år. Jeg studerer på universitetet, hvor jeg begyndte i 2016. Jeg er selv træningsentusiast, og oppe på 6 års trænings erfaring. Min største passion er dog indenfor kosttilskud, og derfor tester jeg selv en masse af. Det er både proteinpulver, proteinbarer, kreatin osv. så jeg er ved at kende mit kosttilskud. Alle artikler er skrevet med udgangspunkt i videnskabelige artikler/kilder til at bakke op samt godkendt af kostvejledere og instruktører.

Skribenter og anmelderpanel på Suplab.dk

Skribenterne på Suplab er eksterne personer, som har mulig for at skrive artikler til Suplab. Derudover får de kosttilskud tilsendt, så de kan være med til at teste produkterne. Kunne du tænke dig at være med på holdet som skribent? Så skriv til christian@suplab.dk.

Emil JespersenEmil
Jeg hedder Emil, og har været uddannet instruktør siden 2014, jeg har dog trænet seriøst siden 2012. Jeg går meget op i min kost og træning, hvorfor jeg har været igennem mange kosttilskud igennem tidens løb. Mine mest brugte har dog været proteinpulver og kreatin, da de har haft størst virkning.

Martin Silva Lauridsen

Martin er en af vores nyeste skribenter/anmeldere, som har 10+ års erfaring indenfor træning og certificeret instruktør. Hans egen beskrivelse og billede kommer hurtigst muligt.

Skriv hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et råd når du sidder og læser vores artikler, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar til artiklen!

Du kan også skrive en email på christian@suplab.dk hvis du ikke ønsker at andre skal se dit spørgsmål. Hvis du har generelle spørgsmål, foretrækker vi dog at besvare dem i en kommentar, da det vil gavne mange på en gang.

Indholdet på siden

Suplab er som sagt en kosttilskuds guide - og derfor vil en stor del af artiklerne handle om kosttilskud.

Udover kosttilskud som emne, skriver vi også om træning(mest styrketræning), ernæring/kost, laver interviews med interessante personer og formidler undersøgelser.Annoncering

Er du ekspert indenfor fitnessbranchen og har du indhold du gerne vil dele, så har du mulighed for at få dit blogindlæg ud her.

For mere information kan du skrive en mail til chrstian@suplab.dk

Da hjemmesiden er gratis at benytte, er de links til produkterne affiliate links. Det vil sige vi tjener en lille %-del når du køber et produkt.

Miljøvenlig pakning

csr-maerket logo

Et sundt arbejdsmiljø

Recent Posts