Om Suplab.dk

Læs mere om Suplab.dks formål, samt om personerne bag alle vores guides og artikler til kosttilskud & fitness.

Hvad er formålet med Suplab.dk?

Suplab.dk er en kosttilskuds guide, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om brug af kosttilskud i forbindelse med din træning.

Vi har en vision om at blive Danmarks største og bedste ressource om kosttilskud. Der er lidt vej endnu, så hvis du vil give os lidt hjælp, så bliver vi utrolig glade:

Det er (næsten) videnskabeligt bevist, at du bliver klogere af at følge Suplab på Google+ og stærkere af at følge os på Facebook(Så gør det! ;-)).

Vi arbejder meget hårdt på at lave de bedste guides, skabe de bedste gratis ressourcer og skrive de bedste artikler om træning, ernæring og kosttilskud.
Derfor håber vi virkelig, at du kan få en masse god viden ud af at følge os og læse med.

Skriv hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et råd når du sidder og læser vores artikler, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar til artiklen!

Du kan også skrive en email på mathias@suplab.dk eller kristian@suplab.dk hvis du ikke ønsker at andre skal se dit spørgsmål. Hvis du har generelle spørgsmål, foretrækker vi dog at besvare dem i en kommentar, da det vil gavne mange på en gang.

Indholdet på siden

Suplab er som sagt en kosttilskuds guide - og derfor vil en stor del af artiklerne handle om kosttilskud.

Udover kosttilskud som emne, skriver vi også om træning(mest styrketræning), ernæring/kost, laver interviews med interessante personer og formidler undersøgelser.

Hvis du skulle have et forslag til noget vi kan skrive om, eller er brændt inde med et spørgsmål - så skriv lige til os og fortæl os hvad du gerne vil læse om.

Annoncering

For mere information smut ind på Annoncering