Økologisk proteinpulver

Læs meget mere i artiklen herunder.


ØKOLOGISK PROTEINPULVER 

Ecoprotein

Kunne du tænke dig at vide mere om økologisk proteinpulver? Så er du kommet til den rette artikel. Vi gør dig klogere på økologisk proteinpulver, de forskellige mærker og hvilke der fordele ved økologisk proteinpulver.

Ecoprotein er et mærke som er af utrolig høj kvalitet, og alle former for kunstige tilsætningsstoffer samt sødemidler er udeladt, også er det udviklet i samarbejde med Mikkel Kessler, samt andre trænere og kostvejledere. Du får derfor økologisk proteinpulver, som er anbefalet af nogle af de bedste atleter i Danmark.

Du har vel hørt en del om hvor godt økologi er for kroppen, men er det også godt når det er i proteinpulver? Det er det! Hvert fald hvis du gerne vil undgå tilsætningsstoffer og ødemidler.

Økologi koster dog ofte en del, men det gælder ikke nødvendigvis for økologisk proteinpulver. Ecoprotein har formået at lave proteinpulver, som faktisk også har et fint indhold af proteiner. Nu tænker du: ”Det må jeg prøve!”. Bare rolig, vi heldigvis fundet danmarks billigste udvalg af Ecoprotein lige her.

MPC står for mælke protein koncentrat, som er det proteinpulver er lavet af. Den store forskel på økologisk protein og normal protein er at det laves af økologisk MPC, altså økologisk mælke protein koncentrat. MPC protein er højst sandsynligt det rigtige protein for dig, da der både er langsomt og hurtigt optagelige proteinkilder. Du kan derfor anvende denne økologiske proteinpulver i både madopskrifter, måltidserstatninger eller til din shake efter træning.

Organisk proteinpulver 

Du har måske hørt om organisk proteinpulver og tænkt: ”hvad er forskellen?”. Det er heldigvis let, for det er fuldstændig det samme som økologisk proteinpulver. Du får derfor de samme lækre egenskaber fra organisk proteinpulver og undgår de samme tilsætningsstoffer samt sødemidler. Så er du allergisk eller har du haft allergiske reaktioner ved proteinpulver, bør du prøve organisk eller økologisk proteinpulver. De proteiner du får fra organisk proteinpulver er også rigtig gode, så du går ikke på kompromis ved at indtage organisk eller økologisk proteinpulver fremfor almindeligt proteinpulver. Vil du købe organisk proteinpulver kan du købe det fra LinusproProteinlandViiva osv.Et billede af Økologisk proteinpulver

Du kan indtage økologisk proteinpulver både før og efter træning, men som tidligere nævnt kan du også bruge det som måltidserstatning eller i opskrifter. Vil du tage en shake før træning, vil det være optimalt at gøre det 1-2 timer før træning. Gør du det efter træning, kan du gøre det når du har tørret sveden af panden, er kommet ud af badet eller med det samme. Du kan lave lækre smoothies med proteinpulver, og dette er ingen undtagelse med organisk proteinpulver.

Organic protein powder

Dette er egentlig bare organisk eller økologisk proteinpulver på engelsk. Der er utrolig mange brands og mærker der udvikler organisk proteinpulver.

Kunne du tænke dig at læse mere om proteinpulver, så smut over og læs danmarks bedste proteinpulver guide.

Har du yderliger spørgsmål, er du velkommen til at kommentere - så skal vi nok hjælpe. 

Skriv en kommetar