Myprotein 6 layer bar

Læs meget mere i artiklen herunder.


Anmeldelse af Myprotein 6 layer bar: Vi har testet 12 forskellige typer proteinbarer og her klarer Myprotein sig godt i testen. Dette er en af deres lidt dyrere, så vi ser frem til at teste. Vi har testet produkterne på kvalitet, smag og pris for derefter at score dem, så du let kan overskue hvilken proteinbar, som passer til dig.

Indhold Indholdsmæssigt indeholder den en del godt, men den er en god blanding af at være en chokoladebar og proteinbar. Der er skåret ned på protein og op for kulhudrater og fedt – dog har den et fint indhold af kostfibre.

Smag Smagen er ret god og her klarer den sig bedst. Vi smagte chokolade udgaven “Chocolate Sundae” og vil give den 8/10.

Pris Det er klar prisen som trækker 6 layer ned ift. de andre proteinbarer. Du betaler knap 21 kr. pr. proteinbar, og ift. det protein som er i, betaler du ca. 1 kr. pr. gram protein.

Om Myprotein
Myprotein er en engelsk producent af kosttilskud, med man års erfaring. De sælger globalt og er et af de største brands i verden, med atleter som Anthony Joshua tilknyttet branded.

Vurderet som nr. 10

En dyr proteinbar som smager godt.