Myprotein High Proteinbar

Læs hvorfor dette er vores favorit


Anmeldelse af Myprotein High Proteinbar Vi har testet over 10 af de mest populære proteinbarer og her har vi selvfølgelig testet Myprotein’s populære High Proteinbar. Det er vores favorit, da den er billig ift hvad du får. Den har en rigtig god smag, også har den masser af protein, uden alt for meget fedt. Derudover er proteinbaren 80 gram, så den mætter lidt mere en de fleste andre proteinbarer, da de typisk er 65 gram.

Indhold:
Indholdet er super i denne proteinbar. Den indeholder 7,9 gram fedt pr. 100 gram, hvilket er ret lidt. Den har til gengæld et middel niveau ift. kulhydrater med 29. gram pr. 100 gram.

Den klar sig godt ift. proteinindhold, som med 38 gram protein pr. 100 gram ligger helt i top, kun overgået af Myproteins egen protein cookie.

Pris
Du betaler blot 0,53 kr. pr. gram protein og en proteinbar koster blot 15,5 kroner, hvilket er lidt under den typiske pris på gode proteinbarer.

Om Myprotein
Myprotein er en engelsk producent af kosttilskud, med man års erfaring. De sælger globalt og er et af de største brands i verden, med atleter som Anthony Joshua tilknyttet branded.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obs! Proteinbaren har fået nyt indpakningsdesign. Derfor ser designet på indpakningen til proteinbaren anderledes ud på vores billeder i forhold til forhandlerens billeder.

High proteinbar myprotein

Vurderet som nr. 1,

En super proteinbar, som klarer sig fint på alle parametre.