Anmeldelse af LinusPro PURE Pre-Workout

Læs vores anmeldelse af Linuspro Pre Workout


Anmeldelse af LinusPro PURE Pre-Workout

Linuspro PWO Raspberry

Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt PWO fra, LinusProNutrition som en af de bedste PWO du kan få, og det har fået en rigtig flot karakter og vinder vores test. 

Kvalitet

PWO fra LinusProNutrition Har en rigtig god blanding af af koffein, taurin, C-vitamin og aminosyren beta-alanin. Den kan helt sikkert give dig den energi du har brug!

Smag

Vi har testet smagen af LinusProNutrition PWO er synes det er himmelsk. I modsætning til mange andre PWO har LinusProNutrition en rigtig god smag og ingen bitter eftersmag. Dette er selvom der intet sukker er i deres pre-workout. 

Pris

LinusProNutrition er konkurrencedygtige på prisen, hvor de formår at holde en fornuftig pris på deres produkt. Du betaler 159 DKK, og der er 200g PWO pr. bøtte. Det er det samme som b.la. bodylabs PWO pris. 

Kundeanmeldelser af Linuspro

Hvis man kigger på LinusProNutrition trustpilot, er der mange tilfredse kunder. LinusProNutrition bliver især rost for deres gode produkter og hurtig levering. Kunderne mener LinusProNutrition produktenes smage på b.la. PWO, proteinpulver og BCAA er helt i top som kvaliteten.

Linuspro pre-workout PWO

Vurderet som nr. 1, pga. smag og virkning.