Myprotein Kreatin Monohydrat

MyProtein kreatin er testet og anmeldt af Suplab. Læs hele vores anmelde og se produktet herunder.


Anmeldelse af MyProtein’s Kreatin – Vores favorit kreatin

MyProtein leverer fint indhold til den pris man får. Indholdsmæssigt er det af fin kvalitet, så det kan du roligt gå i gang med. De leverer det billigste kreatin på markedet, så her bliver du ikke snydt. Det eneste minus ved at købe kreatin fra MyProtein, er deres trustpilot, som ikke helt er på samme niveau, som hos konkurrenterne. De gange vi har handlet hos dem, har det altid fungeret upåklageligt.

Du skal også være opmærksom på, at MyProtein er et Engelsk firma, som sælger deres produkter globalt. Derfor er der ikke den samme kontrol som med produkter i Danmark. Du skal dog ikke være bekymret, da engelsk virksomheder arbejder under lignende omstændigheder i England, og derfor er der styr på kvaliteten.

Du kan købe 1 Kg kreatin for 139 kr, hvilket er utroligt billigt. Fragten er på 59 kr. men samlet er det stadig billigere end hos de andre produkter, som er testet.

Alt i alt et godt køb

Vurderet som nr. 4

MyProteins kreatin er af rigtig høj kvalitet og samtidig meget billigt. Tjek selv MyProteins side, da de ofte har 30% yderligere rabat!