Konflikten med Candidlab & fremtiden for Suplab

Læs meget mere i artiklen om Candidlab og Suplab herunder.


Vi er for en måneds tid siden blevet anklaget for plagiat af Candidlab.dk. Denne anklage modtog vi i form af en shitstorm på Facebook, som kom meget tæt ind på livet af os to, som står bag Suplab. Shitstormen endte ud i en udstilling af os personligt, som også resulterede i at flere kontaktede os privat.

Dette var en meget skræmmende oplevelse, og vi følte det var bedst at lukke Suplab.dk ned. Vi ringede derfor og meddelte Candidlab, at vi lukkede ned. Vi nævnte for dem, at vi ville sætte pris på at indlægget blev taget ned, eller at de skruede ned for den hårde tone, nu hvor vi gav afkald på hele vores hjemmeside, som vi har brugt rigtig mange timer på at skabe.

Her svarede de, at de skulle snakke omkring det og derefter ville vende tilbage til os. Efter ca. 3 uger havde vi stadig ikke fået svar, og heller ingen ændring af fremstillingen af os.

Efter at der var kommet ro på sagen og vi havde haft lang tid til at tænke os om, var vi blevet enige om at det egentlig var den forkerte beslutning at lukke siden. Vi har skabt rigtig meget godt indhold, som folk kan bruge når de søger viden om kosttilskud. Da vi ikke er blevet imødekommet i form af fjernelsen af de negative indlæg omkring os, kontaktede vi Candidlab igen, og fortalte at vi ville genåbne vores side.

Fremtiden for Suplab.dk

Efter vi talte med Christian fra Candidlab om at vi åbnede igen, har vi tænkt over fremtiden for Suplab. Der er stadig masser af godt indhold på siden, men vi vil nu bevæge os i en anden retning end Candidlab, så vi ikke direkte konkurrer på at lave de bedste tests af kosttilskud. Her har vi måttet indse, at det er meget svært at lave det bedre end dem, og vores fokus vil derfor i højere grad ligge på at lave guides, der forklarer en masse omkring kosttilskud og styrketræning.

Vi har allerede fjernet det indhold der er blevet kritiseret, da vi ikke ønsker at bidrage til yderligere konflikter mellem os. I fremtiden vil Suplabs guides tage en anden drejning, fra at rangere produkter på forskellige kriterier, til at fokusere på at lave de ultimative guides til kosttilskud. De før lavede tests er nu samlet i ét dokument, hvor alle parametre for udvælgelsen er samlet, således hvis der skulle opstå tvivl om hvordan vi anmelder.

Vi vil gerne sige undskyld til Christian og Anders fra Candidlab for hele situationen.

Har du endnu ikke set Candidlabs anmeldelser? Så find en oversigt over deres anmeldelser her.

Hvis du ikke set vores ultimative guides til kosttilskud, så find dem her.

Har I nogen gode bud på, hvordan vores guides kan bruges på en anden måde – så hører vi rigtig gerne fra jer!

Skriv en kommetar