Fullbody program

Læs mere om Suplabs begynder fullbody træningsprogram

Søger du viden om et fullbody træningsprogram?

Når du har læst denne guide, er du klog på følgende:

Vil du gerne tabe de ekstra kilo på sidebenende?  Vil du gerne have større muskler? Så har vi det perfekte træningsprogram til dig! Vi har udarbejdet et 2-split program for øvede, som giver resultater. Inden vi præsenterer programmet helt for dig, giver vi dig lidt viden om HVORFOR et fullbody program generelt er et godt program. Lad os komme i gang!


Hvad er et fullbody program?

Et fullbody træningsprogram er et styrketræningsprogram, hvor du træner hele kroppen i en træning. Du vil typisk træne 3-4 fire gange i ugen, men som nybegynder anbefales det at man træner 3 gange i ugen. Du kan eksempelvis træne mandag, onsdag og fredag eller tirsdag, torsdag og lørdag. Dette er den mest oplagte måde at træne et fullbody program på, så du på den måde får minimum

en dags hvile, men helst ikke over to dage.

Hvem henvender fullbody programmet sig til?

Et fullbody træningsprogram henvender sig typisk til nybegyndere eller let øvede, som gerne vil til at følge et træningsprogram. Det er den mest simple type af træningsprogrammer, så det er ofte på et niveau de fleste kan være med.

Er du ikke nybegynder? Så smut ind og læs om vores 2-split program for de øvede ved at klikke her.

Fullbody programmer passer også godt til personer med en travl hverdag, hvor der hurtigt kan opstå nye planer. Dette skyldes den fleksibilitet, som et fullbody program tilbyder, idet du let kan forskyde træningen med en dag. Så kan du eksempelvis træne tirsdag, torsdag og lørdag i stedet for mandag, onsdag og fredag. Det er også lettere at presse en enkelt dags træning ind i en travl uge, hvor du så får trænet hele kroppen. I andre typer af træningsprogrammer kræves der minimum 2 dages træning, for at træne hele kroppen.

Hvordan bliver min træning?

I et fullbody træningsprogram træner du hele kroppen i løbet af et træningspas. Du vil oftest starte med de mest krævende øvelser, da du her har masser af energi til at lave de tunge løft. Jo længere hen du kommer i dit program til træningen, jo mindre krævende bliver øvelserne ofte.

Hvorfor er et Fullbody program godt?

Et fullbody program er godt, hvis man gerne vil have en træning der er let at gå til. Med det mener vi, at du hurtigt ved hvad du skal - du bestemmer dog selv hvor hårdt du går til den.
Et fullbody træningsprogram er derudover en tidsbesparende og effektiv form form træning. Det er derfor godt, hvis du ikke har mange timer i hverdagen, og skal have presset en træning ind imellem nogle pressede dage.

Du er dog ikke begrænset af dette program, og kan sagtens tage nogle hold i ugen ved siden af, som eksempelvis spinning, hvis du virkelig vil af med de ekstra kilo på sidebenende. Vi vil dog anbefale du bruger holdtræning, på dage du ikke træner efter dette styrketræningsprogram. Så brug holdtræning når du har tid, mulighed og overskud til det. Og det er lige meget hvilket hold du vil træne.

Vil du opnå resultater med træning, så er et fullbody træningsprogram en rigtig god start. Det er efter vores mening, den bedste måde at komme i gang med at træne på. Man kan altid hæve antallet af træninger, men det er også en god ide at kombinere cardio træning. Med cardio træning menes der løb, roning, cykling, spinning osv.

Fullbody træningsprogram til begynderen

Programmet er til dig, som har brug for at komme seriøst i gang med din træning.

Hvorfor bør du downloade vores gratis træningsprogram?

Hvis du vil have et træningsprogram hjælper dig med at opnå dine mål, er dette træningsprogrammet for dig! Du får også Suplabs TræningsGuide med, som indeholder gode råd, så du får få 100% ud af dit træningsprogram.

Programmet er designet til at opbygning af muskler og fedttab, hvilket gør den perfekt for nybegynderen, som gerne vil i form.

Suplabs Premium fullbody program

2 split træningsprogram til øvede

Hvad inkluderer programmet?

Udover at du får Suplabs Premium fullbody træningsprogram, får du også:

  • Suplabs TræningsGuide (e-bog), hvor vi har samlet alt den essentielle information

Sådan downloader du programmet

For at få fingrene i dette super gode træningsprogram skal du blot gøre 2 ting:
1. Tilmelde dig til vores nyhedsbrev nedenunder.
2. like vores Facebook side - så er du automatisk opdateret på nye artikler!


4.4/5 - (16 votes)