Fitnessguru Oneway proteinpulver

Læs meget mere i artiklen herunder.


Anmeldelse af Fitnessgugu onewhey proteinpulver Onewhey er Fitnessgugu’s svar på proteinpulver. Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt onewhey fra Fitnessguru, som en af de bedste proteinpulver du kan få, og det har fået en rigtig flot karakter i vores test. 

Kvalitet Onewhey fra Fitnessguru er fra græssende fritgående køer på Hollandske gårde. Det indikerer at der bruges de bedste proteinkilder til Onewhey fra Fitnessguru. Der er en okay mængde BCAA (16,5%) og (EAA 34%) i, hvilket giver det en fornuftig score.

Smag Vi har testet onewhey og er godt tilfreds med både smag og opblanding. Onewhey har en rigtig fornuftig smag på de forskellige produkter vi har testet, og med endnu flere smagsvarianter er der en smag for alle. Onewhey er okay nem at blande op, og klumper på ingen måder. Ryst shakeren godt i et lille stykke tid og så der ingen klumper.

Pris Fitnessguru er konkurrencedygtige på prisen, hvor de formår at holde en fornuftig pris på deres produkt. Du betaler 159 DKK kg pris, og der er 78g protein pr. 100 gram. Dette er tæt på sammenligneligt med bodylabs Whey 100 pris. Du betaler altså blot 0,204 kr. pr. gram protein, hvilket er det billigste i vores test.

Kundeanmeldelser af Fitnessguru Hvis man kigger på Fitnessguru’s trustpilot, er der mange tilfredse kunder. Fitnessguru bliver især rost for deres gode smage af onewhey proteinpulver og bl.a. deres preworkout effekt kan mærkes. Deres onewhey har nemlig en lidt anderledes smag end bodylab og myprotein. Onewhey Dark Chocolate har en lille banan smag og eller en rigtig god smag af chokolade.

Om Fitnessguru Fitnessguru er en international virksomhed som har base i Sverige. De markedsfører sig i store dele af Europa og deres hjemmeside har flere sprog.

OneWhey proteinpulver

Vurderet som nr. 2

Rigtig god allround proteinpulver, som har fået en flot samlet karakter.