Fitnessguru Oneamino

Læs meget mere i artiklen herunder.


Anmeldelse af Fitnessgugu oneamino Oneamino Fitnessgugu’s svar på BCAA. Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris. Vi har bedømt oneamino fra Fitnessguru, som en udmærket BCAA men den scorer ikke top point i vores test.

Kvalitet  Oneamino fra Fitnessguru indeholder 92,4% BCAA og er 100% sukker- og kulhydratsfri. Oneamino har den ideelle BCAA 2:1:1 ratio af mikroniseret L-leucine (46,2g), mikroniseret L-isoleucine (23,1g) og mikroniseret L-valine (23,1g) pr 100g. Det er dermed 100% rene ingredienser fitnessgurus oneamino indeholder. Oneamino er bl.a. også vegansk og lactose- og glutenfri. Oneamino er produceret inden for EU, så alle ingredienser er fra lokale leverandør.

Smag Vi har testet oneamino fra fitnessguru på både smag og opblanding. Selve smagen fra deres produkt er ikke den bedste, men kan sagtens drikkes og nydes. Smages er ret kunstig, og deres COLA og PEAR BCAA kan være rigtig tung i smagen. Oneamino kan sagtens blandes op men du skal have lidt tålmodighed. Når du blander oneamino op med vand vil der ligge klumper af BCAA over alt i din shaker. Ryster du godt og giver det 2-3 min forsvinder klumperne. ren er okay nem at blande op, dog ligger der sig typisk lidt BCAA på toppen af vandoverfladen, hvilket kan give en kras smag i starten.

Pris Fitnessguru er konkurrencedygtige på prisen, hvor de formår at holde en fornuftig pris på deres produkt. Du betaler 249 DKK pr 500g. Dette er tæt på sammenligneligt med bodylabs BCAA.

Kundeanmeldelser af Fitnessguru Hvis man kigger på Fitnessguru’s trustpilot, er der mange tilfredse kunder. Fitnessguru bliver især rost for deres gode smage af onewhey proteinpulver og bl.a. deres preworkout effekt kan mærkes. Deres onewhey har nemlig en lidt anderledes smag end bodylab og myprotein. Onewhey Dark Chocolate har en lille banan smag og en rigtig god smag af chokolade.

Om Fitnessguru Fitnessguru er en international virksomhed som har base i Sverige. De markedsfører sig i store dele af Europa og deres hjemmeside har flere sprog.

fitness-guru-bcaa

Vurderet som nr. 3

Godt indhold, men smagen kan virke lidt kunstig - dog kan det sagtens indtages.