Biosym EPA-GLA+ anmeldelse

Anmeldelse af Biosym EPA-GLA+ - Læs herunder.


Anmeldelse af Biosym EPA-GLA+ olie

Indhold
Dette produkt fra Biosym er ikke en traditionel fiskeolie. Produktet indeholder nemlig både ren naturlig fiskeolie samt omega 3, 6, 7 og 9.  Kapslerne har et ok indhold af EPA (428 mg) og DHA (300 mg) pr. portion, der dog er 4 piller.  Omega 7 hjælper til at beskytte mod bakterier og muligvis også hjerte-karsygdomme, diabetes og fedme. Omega 9-fedtsyrer gavner kredsløbet og hjælper til at balancere kolesterol.

Pris
Produktets pris ligger i mellemfeltet. En bøtte med 240 kapsler koster 240 kr. Med en portionsstørrelse på 4 piller, svarer det til 4 kr. pr. portion. Den samlede pris på EPA og DHA er 22,6 kr. pr. gram, hvilket ligget i den lidt dyrere ende.

Certificeringer og andre stoffer
Olien er certificeret af Friends of the Sea, der sikre bæredygtigt fiskeri. Den indgår også i Biosyms egen Pure-mærkning, der står for høj kvalitet. Det er muligt at slå batch-nummeret op på denne side, og se hvor ren olien er.

Biosym EPA-GLA+ omega 3

Vurderet som nr. 11

Biosym EPA-GLA+ fiskeolie

Godt produkt med flere olier. Prisen er middelmådig ift. EPA og DHA, men indeholder også andre olier, der bidrager til kroppen.