Bodylab Pure Omega 3 anmeldelse

Anmeldelse af Bodylabs populære Pure Omega 3 fiskeolie (#2 i testen) - Læs herunder.


Anmeldelse af Bodylab Pure Omega 3: Her er du sikret den reneste fiskolie.
Bodylab Pure Omega 3 vinder fordi den har en normal pris. Den kan dog ikke kan være med de helt omkostningseffektive – men til gengæld er du sikret høj kvalitet grundet dens IFOS test, som har de strengeste krav til fiskeolie. Dette er en ekstern certificering som få lever op til. Når du bestiller får du faktisk også en eksklusiv opbevaringsæske til at have dit fiskeolie i.

Indhold 
Indholdet i Bodylab Pure Omega 3 i form af indholdet af EPA og DHA er næsten på øverste hylde. Dog er er indholdet som tidligere nævnt IFOS verificeret, hvilket sikrer at fisken er fanget på bæredygtig vis, samt at indholdet ikke er blevet harsk eller er af dårlig kvalitet.

Pr. 1000 mg (pr. kapsel) får du 510 mg EPA og DHA, hvoraf de resterende 286 mg indeholder andre former for omega 3 fedtsyrer. Indholdet er derfor rent i form af høj koncentration af EPA og DHA.

Bodylab er et dansk mærke, og du er derfor sikret dansk kvalitet.

Pris 

Ved Bodylab Pure Omega 3 betaler du lidt mere for, at produktet er IFOS certificeret. Du betaler nemlig 3,3 kror. EPA og DHA.

Dette er dog givet godt ud, grundet den gode kvalitet.

Tip
Du får faktisk også en 30 dages bodymin vitaminpiller med, hvis du opretter et abonnement på fiskolie hos Bodylab. Bare rolig du kan også bare bestille en pakke.

Hvis du vælger at oprette en abonnement får du faktisk pakken til 179,-.

 

Kundeanmeldelser af Bodylab 

Hvis man kigger på Bodylabs Trustpilot, har de tusindvis af glade kunder. Bodylab er Danmarks største forhandler og producent af proteinpulver og nok også kosttilskud som fiskeolie mv. – og det er ikke uden grund.

Priserne, smagsvarianter, kvaliteten og Bodylabs kundeservice er i top, og vi kan ikke andet end at anbefale deres produkter.

Fakta om Bodylab

Bodylab er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hadsund. De er markedsleder på det danske marked indenfor salg af kosttilskud og udvikling produkter til en sundere livsstil. Bodylab sender 100-vis af ton kosttilskud afsted, grundet deres lave priser, kvalitets produkter og gode service.

Leveringstiden på deres produkter er ofte kun 1 dag, og leveringen er en fair lav pris – eller gratis hvis du handler for mere end 500 kr af gangen.

Vurderet som nr. 2

Det bedste indhold: Bodylab Pure Omega 3
- Få 120 kapsler til 200 kr. Faktisk helt ned til 179 ,- hvis du bestiller som abonnement.

⇒ DK's reneste fiskeolie i test
⇒ Betydelige mængderabatter
⇒ Bedste service og hurtig levering