Bodylab Omega 3 anmeldelse

Anmeldelse af Bodylabs populære Omega 3 fiskeolie (#1 i testen) - Læs herunder.


Anmeldelse af Bodylab Omega 3: Den bedste fiskeolie i Suplabs test. Bodylab Omega 3 er klar vinder i vores test af fiskeolier. Høj kvalitet til en super god pris! Indhold  Bodylab har formået at lave en fiskeolie, der virkelig batter. Den har et fint indhold af EPA og DHA, men i modsætning til konkurrenterne, er den resterende del af indholdet i en kapsel fiskeolie, rent faktisk også omega 3 fedtsyrer. En af de nærmeste konkurrenter er MyProtein med en omega 3 koncentration på 72%, hvor denne fiskeolie fra Bodylab har en omega 3 koncentration på 100%. Pr. 1000 mg (pr. kapsel) får du 550 mg EPA og DHA, hvoraf de resterende 450 mg indeholder andre former for omega 3 fedtsyrer. Bodylab er et dansk mærke, og du er derfor sikret dansk kvalitet. Pris  Du finder ikke et produkt, som giver mere værdi for pengene end Bodylabs Omega 3. Du betaler kun 1,3 kr. pr. EPA og DHA, hvilket er testens laveste.Bodylab Fiskeolie

Hvis du vil have de rigtige certificeringer, bør du kigge på 2. pladsen fra Puori. Den er lidt dyrere, men tilgengæld er den IFOS certificeret.

Prisen er presset ned, og du har råd til at købe nok fiskeolie til noget tid og have glæde af de gode effekter herfra.   Kundeanmeldelser af Bodylab  Hvis man kigger på Bodylabs Trustpilot, har de tusindvis af glade kunder. Bodylab er Danmarks største forhandler og producent af proteinpulver og nok også kosttilskud som fiskeolie mv. – og det er ikke uden grund. Priserne, smagsvarianter, kvaliteten og Bodylabs kundeservice er i top, og vi kan ikke andet end at anbefale deres produkter. Fakta om Bodylab Bodylab er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hadsund. De er markedsleder på det danske marked indenfor salg af kosttilskud og udvikling produkter til en sundere livsstil. Bodylab sender 100-vis af ton kosttilskud afsted, grundet deres lave priser, kvalitets produkter og gode service. Leveringstiden på deres produkter er ofte kun 1 dag, og leveringen er en fair lav pris – eller gratis hvis du handler for mere end 500 kr af gangen.

 

Vurderet som nr. 1

Testvinder: Bodylab Omega 3

⇒ DK's bedste fiskeolie i test
⇒ Betydelige mængderabatter
⇒ Bedste service og hurtig levering