Et godt morgenmåltid

Læs artiklen og få inspiration til din morgenmad


Alle ved at det er virkelig vigtigt at få et godt morgenmåltid, da morgenmaden giver et godt fundament at stå på resten af dagen. Men nogle gange kan det være svært at “finde på”, hvad man skal spise til morgenmad – som desuden skal gå godt i tråd med, at du træner.

Morgenmad før træning

Når du træner forbrænder du en masse kalorier og/eller opbygger muskelmasse, men kroppen er ikke i stand til at træne, hvis ikke du hjælper den på vej. Derfor er det altid vigtigt at være tanket op med sund og nærende mad inden træning. Mad er grundstenen til at give dig den nødvendige energi der skal til for at kunne komme igennem en træningssession, men det er også vigtigt for at have et stabilt blodsukker.

Med et godt måltid mad vil din krop være i stand til at optage alle de nødvendige næringsstof fra maden, der giver dig energi til en god og intens træning. Husk derfor altid på at du ikke bør træne på tom mave!

Hvad bør du spise til morgenmad?

Når nu vi har fået konstateret det er vigtigt med morgenmad (især inden træning) opstår der et nyt spørgsmål: Hvad bør du spise til morgenmad?

Først og fremmest er det vigtig at spise morgenmad med mange kulhydrater og lidt protein. Kulhydrater er med til at give din krop hurtig energi og proteiner er afgørende for dine muskler.

Du kan med fordel spise madvarer såsom havregryn med mælk, fuldkornsbrød, smoothie, banan og yoghurt.

One Porridge fra Fitnessguru

Fitnessguru har lavet et rigtig fint morgenmadsprodukt, der minder meget om havregrød. Det hedder One Porridge og er perfekt at indtage lige inden træning. Vi har haft fornøjelsen af at smage det lækre morgenmadsprodukt.

One Porridge fra Fitnessguru

Vi har smagt deres variant med Dark Chocolate og det er jo en sikker vinder! Chokolade kan bare noget! One Porridge er rigtig god som morgenmadsmåltid, men kan også sagtens spises resten af dagen. Vi blandede det op med vand og lod det stå at træne i nogle minutter – og så var det klar til at blive spist. Virkelig nemt og meget smagfyldt.

Færdiglavet One Porridge fra Fitnessguru

Der er mange gode næringsstoffer i One Porridge. Det er rig på kulhydrater og indeholder hele 40 gram kulhydrat pr. 100 gram. Samtidig indeholder One Porridge 28 gram protein pr. 100 gram, hvilket er en meget passende mængde.

Du kan med fordel bruge One Porridge som mellemmåltid, hvis du først træner om eftermiddagen eller aftenen.

Køb One Porridge fra Fitnessguru her.

Glem ikke din væskebalance

Det er ikke kun vigtigt at huske morgenmaden inden træning. Det er også altid vigtigt at drikke en masse væske inden du skal træne for at undgå dehydrering. Dehydrering gør hverken noget godt for dig eller din krop. Til dette kan det desuden også indskydes, at vand efter træning heller ikke skal undervurderes.

Hvis du ønsker at se flere produkter fra Fitnessguru kan du bl.a. tjekke vores proteinpulver test, hvor deres proteinpulver sammenlignes med produkter fra andre brands på markedet.

 

Rate this post

Skriv en kommetar