Crosstrainer – Se de 11 bedste crosstrainere på markedet i 2024

Læs hele vores Crosstrainer test og guide herunder.

Vi har fundet de bedste crosstrainere indenfor alle prisklasser

Er du på udkig efter en crosstrainer? Så er du kommet til det rette sted! Med en crosstrainer får du en kombination af et løbebånd, en kondicykel og en stepmaskine. Fordelen ved en crosstrainer er, at du træner med højintenst tempo, hvilket gør det muligt at forbrænde rigtig mange kalorier ved brug af maskinen.

Vi har samlet en række af markedets bedste crosstrainere i denne crosstrainer test, så du kan vælge den crosstrainer, der passer perfekt til dig. Har du brug for lidt mere viden om crosstrainere og hvorfor du bør anskaffe dig en til dit hjem, kan du blot springe ned til vores guide, hvor du kan svar på alle dine spørgsmål om brugen af en crosstrainer.

De tre bedste crosstrainere

Vi har i vores test fundet en lang række meget forskellige crosstrainere, som hver især har noget forskellige at byde på. Ud fra dette har vi valgt at kåre de 3 bedste crosstrainere i vores test indenfor kategorierne: Vores anbefaling, bedste oplevelse og bedst til prisen.

Vores anbefaling

Sole E35 2020

sole E235 2020

Sole E35 2020 crosstrainer er et fantastisk valg for enhver, der ønsker en behagelig og alsidig træning derhjemme. Maskinen har en række funktioner, der kan tilpasses forskellige niveauer af fitness, og tilbyder dermed en omfattende træningsoplevelse.

Bedste oplevelse

NordicTrack C 14.9

NordicTrack C 14.9

Denne crosstrainer byder på et bredt udvalg af funktioner, der gør den både fleksibel og brugervenlig. Med hele 26 digitale modstandsniveauer kan du tilpasse din træning præcis til dit niveau. Derudover kan du justere stigningen op til 20 grader og nyde en behagelig skridtlængde på 50 cm, der passer til selv høje brugere. Alt i alt en yderst alsidig træningsmaskine.

Bedste til prisen

Masterfit TP500

Masterfit TP500

Masterfit TP500 er en virkelig god crosstrainer til prisen.  Den har en lang skridtlængde på 40 cm, som for de fleste er mere end rigeligt. Samtidig er det langt i forhold til andre crosstrainere i denne prisklasse. Den er solidt bygget med en stærk rammekonstruktion.

Find den bedste crosstrainer for dig

I denne test har vi samlet en række populære crosstrainere der med garanti vil give dig den bedste workout-oplevelse!

#1 Sole E35 2020 crosstrainer

Sole E35 2020 crosstrainer er et fantastisk valg for enhver, der ønsker en behagelig og alsidig træning derhjemme. Maskinen har en række funktioner, der kan tilpasses forskellige niveauer af fitness, og tilbyder dermed en omfattende træningsoplevelse.

Vinder af "Bedst i test" - Sole E35 er Nordens favorit crosstrainer

Sole E35 2020 crosstrainer er en yderst fleksibel og brugervenlig træningsmaskine, der er blevet kåret som den samlede "Bedst i test" af en af de største crosstrainer test i Norden. Modellen er udstyret med Bluetooth, hvilket gør det muligt for dig at overføre data fra crosstraineren til din telefon, computer eller tablet. Dermed kan du også nemt følge med i data om din træning.

Den har et svinghjul på 11,3 kg samt fire hjul, hvilket giver en meget behagelig træning, der virker friktionsfri. Samtidigt er den næsten fuldstændig lydløs. Den kan på visse punkter sammenlignes med en Reebok crosstrainer.

Crosstrainer forbrænding: Udforsk de mange træningsmuligheder med Sole E35's justeringsmuligheder

Modstanden kan indstilles elektromagnetisk på håndtaget, så det er nemt at styre din træning, selv når du kører på fuld hastighed. Rampen kan også justeres mellem 0-30 grader, så du kan træne forskellige dele af din underkrop.

Pedalerne er designet i samarbejde med fysioterapeuter og har en 2-graders hældning, der sikrer, at dine knæ og ankler ikke bliver udsat for mere stress end nødvendigt. Fodpedalerne kan du justere i tre forskellige sværhedsgrader, så du kan finde den perfekte til dine behov.

Denne crosstrainer har talrige justeringsmuligheder, der gør det muligt for den at tilpasse sig din unikke løbestil på en måde, som andre produkter på markedet ikke kan matche. Sole E35 leveres med en 7,5 tommer LCD-skærm, indbygget blæser, pulsbælte og pulsmåling i håndtagene. Der er indbyggede højtalere og mulighed for at tilslutte en MP3-afspiller som en iPod.

Med dens fremragende funktioner kan du nyde en glidende og behagelig træning, mens du lytter til din yndlingsmusik. Du kan også være heldig at få denne til et godt crosstrainer tilbud.

Sole E35 Crosstrainer

Fordele:

 • Vinder af “Bedst-i-test”
 • Talrige træningsmuligheder og inkluderet pulsbælte
 • Indbygget skærm og højtalere

Ulemper:

 • Kræver meget plads
 • Kan ikke gemmes væk, når den ikke er i brug

Specifikationer:

 • Mål: 209 x 79 x 170 cm
 • Vægt: 105 kg
 • Vægtkapacitet: 170 kg
 • Modstandsniveauer: 20 stk.
 • Træningsprogrammer: 10 stk.

#2 NordicTrack C 14.9 crosstrainer

Denne crosstrainer byder på et bredt udvalg af funktioner, der gør den både fleksibel og brugervenlig. Med hele 26 digitale modstandsniveauer kan du tilpasse din træning præcis til dit niveau. Derudover kan du justere stigningen op til 20 grader og nyde en behagelig skridtlængde på 50 cm, der passer til selv høje brugere. Alt i alt en yderst alsidig træningsmaskine.

Køb crosstrainer: Få en alsidig træning med NordicTrack C 14.9 Crosstrainer

Med crosstraineren NordicTrack 14.9 får du en crosstrainer af høj kvalitet, som er lavet til, at du kan bruge den hos dig selv i hjemmet.

Nordictrack 14.9 er en crosstrainer, der tilbyder en alsidig træningsoplevelse og er let at bruge. Den har en 14" HD-skærm, hvor du kan vælge mellem 24 integrerede programmer, som kan give motivation og variation til din træning. Med et svinghjul, der har en vægt på 14 kg, får du en stabil og behagelig træning, mens den støjsvage Silent Magnetic Resistance sikrer en stille oplevelse. Crosstraineren har også praktiske funktioner som transporthjul, en vandflaskeholder og en ventilator, der giver dig en mere behagelig træning. Med transporthjulene er det nemt at flytte crosstraineren rundt efter behov.

Føl dig nedkølet og motiveret under din træning 

Crosstraineren NordicTrack C 14.9 er udstyret med en praktisk indbygget blæser, der kan hjælpe med at holde dig kølig og komfortabel, selv under de mest intense træningspas. Blæseren er placeret på kontrolpanelet og kan justeres i flere hastigheder, så du kan tilpasse den efter dine præferencer og behov.

Under træning genererer kroppen varme og sved, som kan føre til ubehag og nedsat ydeevne. Med en blæser, der kan køle dig ned, kan du træne i længere tid og med mere intensitet uden at blive overophedet eller udmattet. Det betyder, at du kan få mest muligt ud af din træning og opnå dine fitness-mål hurtigere og mere effektivt.

Blæseren på NordicTrack C 14.9 er også meget lydsvag, så den ikke forstyrrer din træning eller andre i nærheden af dig. Derudover er blæseren designet til at være energieffektiv og bruger kun minimal strøm, så du kan træne med god samvittighed og uden at tænke på energiregningen.

NordicTrack crosstrainer

Fordele:

 • Blæser, der sørger for at du forbliver nedkølet
 • Lydsvag træning

Ulemper:

 • Kræver meget plads
 • Kan ikke gemmes væk, når den ikke er i brug

Specifikationer:

 • Mål: 170 x 74 x 175 cm
 • Vægt: 95 kg
 • Vægtkapacitet: 159 kg
 • Skærm: 14 tommer
 • Modstandsniveauer: 26 stk.

#3 Masterfit TP500 Crosstrainer

Masterfit TP500 er en virkelig god crosstrainer til prisen. Den har en lang skridtlængde på 40 cm, som for de fleste er mere end rigeligt. Samtidig er det langt i forhold til andre crosstrainere i denne prisklasse. Den er solidt bygget med en stærk rammekonstruktion.

12 Træningsprogrammer – og med mulighed for at lave sine egne
Den indbyggede computer har 12 forskellige træningsprogrammer. Hvis dette ikke er nok, eller hvis du har specielle behov, kan du lave dine egne træningsprogrammer - herunder også et pulstræningsprogram. Computer-displayet viser distance, puls, hastighed, tid, kalorieforbrug, intensitet målt i watt samt tid. Din puls kan måles ved at holde på det midterste håndtag, hvor du også kan lave en formtest.

En god byggekvalitet
Du får en god byggekvalitet, som kan bære personer helt op til 135 kg. Selve crosstraineren vejer 51 kg. Træningsmaskinen kommer med lange håndtag, der giver gode grebsmuligheder og øger komforten under din træning. Samtidig sidder der indbyggede transporthjul på siden, der gør det nemt at flytte den, hvis du har behov for det. Masterfit TP500 er fremstillet med elektronisk magnetmodstand i 16 niveauer. Det gør det nemt at indstille og justere intensiteten, så det passer til dit træningsniveau. Den har en svingmasse på 17 kg, hvilket er ret godt for en maskine i denne prisklasse.

Værdi for pengene
Alt i alt får en træningsmaskine med en fornuftig svingklasse i sin prisklasse samtidig med gode mulighed for en varieret træningsoplevelse. Et godt produkt til prisen.

Masterfit TP500 crosstrainer

Fordele:

 • God værdi for pengene
 • Mulighed for at lave eget træningsprogram
 • Transporthjul
 • Gode grebsmuligheder

Ulemper:

 • Ikke nogen flaskeholder

Specifikationer:

 • Vægt: 51 kg
 • Skridtlængde: 40 cm
 • personvægt: 135 kg
 • Modstandsniveauer: 16 stk.
 • Mål: 165 x 62 x 157 cm
 • Svingmasse: 17 kg

#4 Odin C200 Crosstrainer

Odin C200 Crosstrainer er en ideel træningsmaskine til begyndere og personer, der søger en let træning i hjemmet. Denne enkle crosstrainer er nem at betjene og leveres med en brugervenlig computer, som viser tid, afstand, forbrændte kalorier, puls og hastighed. Dette gør den også ideel til ældre brugere, som ønsker en simpel og brugervenlig træningsoplevelse. Den minder på mange måder om Masterfit tp500 crosstrainer.

Brugervenlig crosstrainer til begyndere fra Odin

Odin C200 Crosstraineren giver dig en jævn og behagelig træningsoplevelse med dens 30 cm skridtlængde og 20 cm skridtbredde. Modstanden på maskinen kan justeres manuelt i 8 niveauer takket være den magnetiske bremse, så du kan tilpasse træningen til dit niveau.

Med en maksimal brugervægt på 100 kg og en svingmasse på 4 kg, får du en stabil og glidende bevægelse på denne crosstrainer. Transporthjulene på maskinen gør den let at flytte rundt i hjemmet, hvilket gør Odin C200 Crosstraineren til den ideelle træningsmaskine for begyndere eller ældre brugere, der ønsker en nem og brugervenlig træningsoplevelse.

Kompakt design: Odin C200 Crosstrainer til hjemmetræning
Selvom Odin C200 ikke leveres med forudindstillede træningsprogrammer, kan du stadig opnå en effektiv træning med dens manuelle justerbarhed. Med håndpulsmåleren kan du overvåge din puls og tilpasse din træning i overensstemmelse hermed. Odin C200 er en baghjulsdrevet crosstrainer, som er velegnet som en crosstrainer til hjemmebrug.

Odin C200 Crosstrainer er kompakt med målene 111 x 60 x 148 cm og vejer kun 27 kg, hvilket gør den nem at placere og flytte rundt i hjemmet. Det skal dog bemærkes, at denne model ikke er udstyret med Bluetooth-forbindelse.

Odin C200

Fordele:

 • Kompakt crosstrainer til nybegynderen
 • Flere forskellige modstandsniveauer

Ulemper:

 • Kræver meget plads
 • Ingen indbyggede træningsprogrammer

Specifikationer:

 • Mål: 11 x 60 x 148 cm
 • Vægt: 27 kg
 • Vægtkapacitet: 100 kg
 • Modstandsniveauer: 8 stk.

#5 Finnlo Ellypsis E3000

En af de bedste crosstrainere baseret på kvalitet og komfort, der er helt i top! Finnlo Crosstrainer fra Ellypsis E3000 giver dig en af de mest behagelige helhedsoplevelser, som du kan få på en crosstrainer. Det mærkes tydeligt at kvalitetsniveauet på denne er højere end på mange andre.

Se din yndlingsserie mens du træner
Finnlo Ellypsis E3000 har 7 træningsprogrammer, som giver dig rig mulighed for at træne på den måde du vil. Maksvægten er en person på 150 kg, hvilket vidner om god kvalitet og stabilitet. Den har selvfølgelig også håndpuls, så du ved hjælp af konsollen løbende kan tracke din puls.

Ved konsollen er der gjort plads til din tablet med en tilhørende USB-port, som gør det muligt at oplade den samtidigt med, at du ser det nyeste afsnit af din yndlingsserie eller hører musik under din træning. I toppen er der en blæser, som nedkøler dig under træningen. Den kan selvfølgelig justeres i styrke eller helt slukkes. Derudover er der plads til vandflaske og et stort rum til opbevaring af MP3, mobil eller lignende.

Kvalitet
Det første man lægger mærke til i forhold til de andre crosstrainere er, at denne model er forhjulsdrevet. Dette giver en mere lineær bevægelse, som med det 16 kg tunge svinghjul giver en flydende og behagelig bevægelse. Derudover har maskinen en skridtlængde på hele 50 cm, som giver en bedre bevægelse. Er du en høj person er dette maskinen for dig og har du normal højde, bør du ikke være bekymret, da fodholderne kan tilpasses til dig.

Du er ikke i tvivl – komforten er i top
Dette er crosstrainernes svar på en ny Mercedes. Komforten og oplevelsen er virkelig tænkt igennem, så du kan få den bedst mulige træningsoplevelse. Grundet den høje brugeroplevelse er Finnlo Ellypsis E3000 både egnede til nybegyndere, der vil give sig i fast med crosstraining, samt øvede, der har prøvet det før.

Finnlo Ellypsis E3000

Fordele:

 • Komforten er helt i top
 • Både god til nybegyndere og øvede
 • Forhjulsdrevet
 • Mulighed for opladning af smartphone eller tablet under træning

Ulemper:

 • Kun 7 træningsprogrammer
 • Svingmasse på kun 16 kg er lidt ift. lignende modeller

Specifikationer:

 • Vægt: 69,7 kg
 • Skridtlængde: 50 cm
 • personvægt: 150 kg
 • Modstandsniveauer: 15 stk.
 • Mål: 165 x 55 x 158 cm
 • Svingmasse: 16 kg

#6 Abilica Crosstrainer WinELIP Cruise

WinElip tilbyder en avanceret træningsoplevelse med sin elektroniske modstandsregulering og forskellige indbyggede træningsprogrammer. Træningsprogrammerne sikrer en varieret og motiverende træning, der hjælper med at opretholde motivationen og fremme fremgang i træningen.

Elektronisk modstandsregulering på Abilica WinElip Cruise crosstrainer

WinElip Cruise crosstraineren er en alsidig og brugervenlig træningsmaskine, der er ideel som crosstrainer til hjemmet. Maskinen er udstyret med en elektronisk justerbar magnetmodstand med hele 32 niveauer, der giver dig mulighed for at tilpasse modstanden efter dit eget træningsniveau og gradvist øge sværhedsgraden, efterhånden som din træning bliver mere udfordrende.

Med den overskuelige computer på crosstraineren kan du vælge mellem 5 faste træningsprogrammer, der giver dig en mere varieret træning og hjælper dig med at nå dine træningsmål. Programmerne er designet til at udfordre dig på forskellige måder og forbedre din kondition.

WinElip Cruise crosstraineren er også udstyret med justerbare håndtag, der giver en mere komfortabel træning og mulighed for en mere varieret træning af overkroppen. De justerbare håndtag kan hjælpe dig med at fokusere mere på musklerne i armene under træningen, hvilket kan være en stor fordel. Sammen med den elektronisk justerbare modstand og træningsprogrammerne giver de justerbare håndtag en flere forskellige træningsmuligheder, så du kan træne efter dine egne behov.

Let at flytte og transportere med indbyggede transporthjul

Abilica WinElip Cruise crosstrainer er let at flytte rundt på takket være dens indbyggede transporthjul. Du kan nemt flytte den fra et sted til et andet i dit hjem alt efter dine behov. Placer crosstraineren foran dit fjernsyn eller en anden skærm og nyd din yndlingsfilm eller tv-serie, mens du træner på en underholdende måde.

Crosstrainerens overskuelige display giver dig vigtige træningsoplysninger, herunder tid, distance, håndpulsmåling, kalorieforbrug, modstandsniveau og wattmåling. Ved at overvåge din håndpuls kan du træne i dit ideelle pulsområde, mens distance og kalorieforbrug giver dig information om, hvor meget du har trænet og hvor langt du har bevæget dig. Modstandsniveauet og wattmålingen hjælper dig med at justere modstanden og holde styr på din træning. Alt i alt er Abilica WinElip Cruise crosstraineren et alsidigt og praktisk redskab til effektiv træning og at opnå dine træningsmål.

Abilica crosstrainer

Fordele:

 • Indbyggede træningsprogrammer, der giver mulighed for variation i træningen
 • Indbyggede transporthjul, der gør den nem at flytte rundt på
 • Display med træningsinformationer

Ulemper:

 • Ikke en specielt robust crosstrainer
 • Kræver meget plads

Specifikationer:

 • Mål: 126 x 62 x 150 cm
 • Vægt: 38 kg
 • Vægtkapacitet: 130 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk.
 • Træningsprogrammer: 5 stk.

#7 XTERRA Free Style 3.9E

XTERRA Free Style 3.9E er en af det bedste kvalitets-crosstrainere du kan få i denne prisklasse. Det er primært pga. dens lange skridtlængde på 46 cm, mange funktioner og solide byggekvalitet – og så er den god til prisen.

Testvinder

XTERRA Free Style 3.9E er kåret som Testvinder i Nordens største crosstrainer test. Crosstraineren vinder i kategorien ’Bedste Mellemvalg’, der er kategoriseret ved gode konstruktioner, større skridtlængde, en god bevægelighed og bedre træningscomputer.

Konsol/funktioner
Den har er super LCD-display, hvor du let kan styre de mange forskellige træningsprogrammer og modstandsniveauer. Displayet giver dig også mulighed for at se din hastighed, distance, tid, puls, RPM og hvor mange kalorier du har forbrændt.

Kvalitet
Du får en god byggekvalitet, som sikrer bløde og naturlige bevægelser. Træningsmaskinen har desuden en samlet vægt på 70 kg. hvilket sikrer dig en stabil og tryg oplevelse. Den lange skridtlængde på 46 cm, som vi tidligere har været inde på, er også afgørende for den komfortable træning du får med XTERRA Free Style 3.9E.

Værdi for pengene
Sammenlignet med de billigere crosstrainere, får du en bedre oplevelse her. Den er mere solid, og så er svingmassen også større. Derudover får du et bedre display, som giver et visuelt overblik over din præstation. Du kan også justere fodpladerne 2 grader indad, sådan at du kan skåne din knæled.

Crosstrainerens overskuelige display giver dig vigtige træningsoplysninger, herunder tid, distance, håndpulsmåling, kalorieforbrug, modstandsniveau og wattmåling. Ved at overvåge din håndpuls kan du træne i dit ideelle pulsområde, mens distance og kalorieforbrug giver dig information om, hvor meget du har trænet og hvor langt du har bevæget dig. Modstandsniveauet og wattmålingen hjælper dig med at justere modstanden og holde styr på din træning. Alt i alt er Abilica WinElip Cruise crosstraineren et alsidigt og praktisk redskab til effektiv træning og at opnå dine træningsmål.

XTERRA Free Style 3.9E

Fordele:

 • God værdi for pengene
 • Robust
 • Frontdreven
 • God bevægelighed
 • God træningscomputer

Ulemper:

 • Ingen hylde til tablet
 • Ingen dansk manual

Specifikationer:

 • Vægt: 70 kg
 • Skridtlængde: 46 cm
 • personvægt: 148 kg
 • Modstandsniveauer: 16 stk.
 • Mål: 166 x 56 x 163 cm
 • Svingmasse: 8,6 kg

#8 Abilica Premium FC BT crosstrainer

Denne crosstrainer er specifikt udviklet til dig, som ønsker en god og effektiv træning i hjemmet. Maskinen tilbyder alt, hvad du skal bruge for at få en god træning af alle kroppens muskler.

Opnå dine træningsmål med Abilica Premium FC BT crosstrainer

Premium FC BT er en robust crosstrainer, der benytter elektromagnetisk modstand (EMS) og har en god skridtlængde på 51 cm. Skridtlængden (i kombination med de forskellige modstandsmuligheder og det ellipseformede tråd) medfører, at crosstraineren kan udfordre selv den mest trænede. Den stærke konstruktion af maskinen giver den også ekstra lang holdbarhed.

Skinnerne er justerbare, hvilket betyder at du kan placere pedalerne i fem forskellige niveauer, samt gradvist øge modstanden. Det gør det muligt for dig at ramme musklerne på forskellige måder og få det maksimale ud af træningen.

Få mere ud af din træning med Abilica Premium FC BT crosstrainerens 14 træningsprogrammer

Crosstraineren er indbygget med Bluetooth, hvilket betyder at du kan bruge apps gratis på maskinen. Det inkluderer bl.a. apps som iConsole+ og Fit Hi Way. Med disse apps kan du lave dine egne ruter i Google Maps samt køre ruter, hvor du kan følge med i billeder fra Google Streetview. Du kan endda sætte crosstraineren til at ændre modstand alt efter, hvilket terræn du befinder dig i.

Det er perfekt til dig, der gerne vil have en varieret træning, hvor forskellige muskler bliver udfordret. Maskinen kan bruges til personer med op til en vægt på 200 kg. Dertil har den gode transporthjul, som gør det simpelt og nemt at flytte rundt på den efter behov.

Abilica Premium FC BT

Fordele:

 • Kraftige transporthjul, der gør den nem at flytte rundt på
 • 14 forskellige træningsprogrammer
 • Bluetooth og indbyggede gratis apps

Ulemper:

 • Kræver meget plads
 • Kan ikke flyttes rundt på

Specifikationer:

 • Mål: 177 x 65 x 183 cm
 • Vægt: 86 kg
 • Vægtkapacitet: 200 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk.
 • Træningsprogrammer: 14 stk.

#9 Odin C800 Foldbar Crosstrainer

Odin C800 er en stabil og god crosstrainer til dig, der er på udkig efter en trainer, der kan give en effektiv træning. Den er det perfekte valg til ethvert træningsrum derhjemme.

Spar plads med Odin C800 - Foldbar Crosstrainer til hjemmetræning

Odin C800 er designet med holdbart materiale og en flot æstetik. Denne træningsmaskine er ekstremt stabil og kan derfor anbefales til personer på alle træningsniveauer. En anden smart funktion ved Odin C800 er dens evne til at folde på midten, hvilket gør den meget pladsbesparende i forhold til en typisk crosstrainer.

Denne crosstrainer har også en stor og lys skærm, som gør det muligt for dig at se ting som Netflix, Instagram og Youtube direkte på crosstraineren.

Få en stabil og holdbar træningsmaskine med Odin C800 Crosstraineren

Odin C800 har et tungt svinghjul, som giver store muligheder ift. modstanden. Modstanden kan også nemt justeres og det er meget støjsvagt både under træning og når man justerer modstanden.

En fordel ved at træne på en crosstrainer er, at det giver en alsidig træning af hele kroppen. Både overkroppen og underkroppen er i bevægelse, når man bruger en crosstrainer, hvilket betyder at hele kroppen bliver trænet. Desuden er crosstraineren mere skånsom for din krop end f.eks. et løbebånd eller en romaskine vil være, hvilket også kan være en stor fordel, hvis du døjer med dine led eller skader.

Odin C800

Fordele:

 • Meget stabil crosstrainer
 • Lysstærk computer, der kan vise både Netflix, Youtube og Instagram
 • Modstandsregulering og træningsprogrammer

Ulemper:

 • Kræver meget plads

Specifikationer:

 • Mål: 90 x 60 x 175 cm
 • Vægtkapacitet: 150 kg

#10 Reebok GX40S

Denne Crosstrainer fra Reebok ligger prismæssigt i den lave ende af skalaen. Den er god til personer, som vil have et kvalitetsprodukt uden at skulle have for mange penge op af lommen. Da Reebok har opbygget et brand baseret på kvalitet, er forventningerne skruet ekstra højt op. Man kan mærke, at byggekvaliteten lever op til forventningerne, og den kan sagtens være en god træningsmakker de næste mange år. Så hvis du gerne vil i gang med træning, der er let for kroppen, er denne et godt valg.

Opbyg din kondi og styrke med Reebok
Den har 32 forskellige modstandsniveauer, som gør det muligt for dig at arbejde dig igennem niveauerne og opbygge din styrke og kondition. Du kan styre dem selv eller lade fitnessprogrammerne i maskinen styre dem.

Derudover har den 20 programmer, som hjælper dig med at komme i gang fra start. Programmerne har både konditionstræning og muskelopbygning. Derudover varierer den imellem udholdenhed, intervaltræning og pulsprogrammer – alle sammen en virkelig god måde at få brændt nogle kalorier af. Du har desuden mulighed for at lave din egen personlige opsætning, som passer til dine træningsmål. Crosstraineren har også en grip-puls-sensor, som giver dig mulighed for at holde øje med din puls – en af de features der er rigtig fede at have.

Passer til de fleste
Maskinen har et 9kg svinghjul, hvilket ikke er så meget i forhold til andre maskiner. 9 kg er dog et godt kompromis mellem en flydende bevægelse og en crosstrainer, der er til at betale. Crosstraineren har en skridtlængde på 38 cm, som er meget gennemsnitligt. Det betyder, at Reebok GX40S passer til de fleste. Den har derudover en maksimumvægt på 120 kg, hvilket er lidt i den lave ende.

Reebok GX40S crosstrainer

Fordele:

 • En skridtlængde, der passer til de fleste
 • Træningsprogrammer med både konditionstræning og muskelopbygning
 • God pris
 • Godt brand

Ulemper:

 • Svinghjul på kun 9 kg

Specifikationer:

 • Vægt: 55 kg
 • Skridtlængde: 38 cm
 • personvægt: 120 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk.
 • Mål: 135 x 72 x 169 cm
 • Svingmasse: 9 kg

#11 Tunturi Performance C50-R

En crosstrainer med flydende bevægelse og god funktionalitet. Tunturi Performance C50-R er en træningsmaskine med mulighed for mange forskellige træningsprogrammer, pulsmåling og et fedt display. Svinghjulet vil give dig en god træningsoplevelse.

20 træningsprogrammer og 32 modstandsniveauer
Tunturi Performance C50-R har et af de bedste LCD-displays, hvor du let kan styre 20 forskellige træningsprogrammer. Displayet giver dig også mulighed for at se din hastighed, distance, tid, puls, RPM og hvor mange kalorier du har forbrændt. Den indbyggede pulsmåler i håndtaget kan arbejde sammen med crosstraineren, så modstanden tilpasses alt efter din puls. Derudover har den 32 modstandsniveauer. Du har derfor masser af mulighed for at få tilpasset din træning til dit behov og den form du er i.

Godt sammenspil mellem udseende og funktionalitet
Tunturi har med denne crosstrainer formået at lave en crosstrainer, som har et godt sammenspil mellem stilet udseende og funktionalitet. Det tunge svinghjul på 28 kg giver dig en flydende oplevelse. Med en skridtlængde på 40 cm passer den til de fleste, og er du en mindre person, er der mulighed for at justere fodpladerne, så de passer til dig.

En god træningsoplevelse
Gennem Bluetooth kan du forbinde crosstraineren til en trænings-app såsom iConsole. Det giver dig mulighed for at følge din udvikling og fremskridt og giver dig en bedre træningsoplevelse samt øger din motivation. Du får også et transporthjul foran, som gør den let at transportere, hvis du har behov for det.

Forskellen fra denne og billigere crosstrainere er primært et tungere svinghjul, som giver dig en bedre oplevelse. Derudover får du et bedre display, som giver et visuelt overblik over din præstation. Du får altså god kvalitet, men som sagtens kan mærkes.

C50-4

Fordele:

 • Mange modstandsniveauer
 • Tilkobling til app via Bluetooth
 • Høj svingmasse
 • Hele 20 forskellige træningsprogrammer

Ulemper:

 • Kort skridtlængde

Specifikationer:

 • Vægt: 58,3 kg
 • Skridtlængde: 40 cm
 • personvægt: 135 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk.
 • Mål: 144 x 67 x 164 cm
 • Svingmasse: 28 kg

Den store købsguide til dig: Find den bedste crosstrainer

Hvis du er på udkig efter en crosstrainer til hjemmetræning, er du sikkert klar over, hvor vigtigt det er at finde den rigtige model, der passer til dine træningsbehov og præferencer. Med så mange forskellige crosstrainere på markedet kan det dog være en udfordring at vælge den rette.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har undersøgt markedet og nøje udvalgt 11 af de bedste crosstrainere til hjemmebrug. Vi har lavet en crosstrainer test og valgt disse modeller ud fra kvalitet, holdbarhed, funktioner, og pris for at give dig det bedste udvalg af crosstrainere, der opfylder forskellige træningsbehov og budgetter. Vi har også fundet gode crosstrainer tilbud, så du kan finde den til en god pris. En af de crosstrainers vi anbefaler har også vundet nordens crosstrainer test, som “Bedst i test”. Uanset om du er på udkig efter en billig crosstrainer eller en avanceret en af slagsen, så er der altså noget for dig.

I denne artikel har vi givet dig en detaljeret gennemgang af hver af de udvalgte crosstrainere og forklaret, hvad der gør dem særlige. Nu vil vi give dig nogle tips til, hvad du skal overveje, når du vælger en crosstrainer til dit hjem. Vores mål er at hjælpe dig med at finde den perfekte crosstrainer, der passer til dine specifikke træningsbehov og krav, så du kan nyde en effektiv træning derhjemme.

Først og fremmest: hvad er en crosstrainer?

Du har sikkert set en crosstrainer nede i træningscentret, og undret dig over hvad den kan bruges til? En crosstrainer er mest en parring mellem et løbebånd og en motionscykel. Det fungerer egentligt bare ved, at du placerer dine fødder på pedalerne og hænderne på håndtagene. Herefter trækker du dem rundt og vupti - så er du i gang! Du får faktisk det bedste fra begge maskiner, da du får en løbelignende bevægelse, men pga. af de cirkulære bevægelser bliver dine led skånet - heriblandt dine knæ.

Et godt udstyr til din hjemmetræning

Med en crosstrainer kan du træne hele kroppen ved hjælp af en maskine. Musklerne i over- og underkrop arbejder på samme tid, samtidig med at maskinen er skånsom for din krop. Hvis du bruger maskinen rigtigt, er en crosstrainer et træningsredskab med høj intensitet, hvor du for alvor kan få sved på panden.

Den er oplagt som brug til opvarmning (ligesom f.eks. en romaskine), men kan uden tvivl også bruges som primært træningsredskab, hvis det er det man ønsker.

Hvorfor investere i en crosstrainer?

En crosstrainer kan hjælpe dig til vægttabEn crosstrainer er nem for hele familien at benytte, uden den store instruktion i hvordan den fungerer. En crosstrainer er derudover ofte en maskine, som kan holde i mange år. Du får også en meget bred træning, da du får konditionstræning, samtidigt med din overkrop og underkrop bliver tonet.

Den er specielt god til:

 • At komme i form - En super god maskine til at komme i eller holde dig i form.
 • Til vægttab - Grundet det høje fat-burn du kan opnå med en crosstrainer, kan du sammen med en god diet tabe et par ekstra kilo på sidebenene.
 • Fysisk træning - Set i forhold til løb, hjælper en crosstrainer dig i højere grad med at opbygge muskler, uden at risikere skader på dine led. Du bliver dog ikke trænet som Arnold Schwarzenegger af at træne på en crosstrainer.

Crosstrainer træning: Hvad er den bedste crosstrainer?

Hvilken crosstrainer til hjemmetræning, der passer bedst til dig, afhænger af flere faktorer, herunder dine træningsmål, budget og plads. Det er umuligt for os at give et konkret svar på, hvilken crosstrainer der er den absolut bedste for dig, da det er en personlig beslutning baseret på dine individuelle præferencer og krav.

For at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning har vi samlet alt den vigtigste information om fem gode crosstrainere på markedet. Ved at læse vores gennemgang af disse modeller, vil du kunne få en bedre forståelse for, hvad der gør hver enkelt crosstrainer unik og hvilken, der passer bedst til dine behov.

Vores udvalg af crosstrainere omfatter modeller med forskellige funktioner, crosstrainer tilbud, størrelser og prisklasser, så du kan finde den crosstrainer, der passer til dit budget og træningsbehov. Når du har læst vores gennemgang, kan du træffe et velinformeret valg om, hvilken af de udvalgte crosstrainere der passer bedst til dig.

Kan en crosstrainer bruges til hjemmebrug?

En crosstrainer til hjemmebrug er et super effektivt redskab, til at lave motion og samtidig skåne dine knæ, og derudover har fleste har plads til en crosstrainer derhjemme, da den ikke fylder så meget. Hvis du ikke er så meget til at tage i træningscenter eller fitnesscenter, er det derfor oplagt at have en crosstrainer derhjemme.

Der er utrolig mange måder at træne på en crosstrainer, om det så er HIIT eller LISS. HIIT er ”High intensity interval træning” og LISS er ”Low Intensity Stready State”. HIIT kan vare 20 sekunder med max gas, 20 sekunders pause, og så forsætte. Men det kan også være 1 min fuld hammer og 1 minuts pause, eller 20 intensive sekunder og 10 sekunders pause. Der er utrolig mange muligheder.

LISS træning

LISS er en længere træning, ofte på 30 minutter eller mere på et lavere pulsniveau. Det betyder at du naturligvis kan udføre LISS længere tid en HIIT. Der er positive ting ved begge former for cardio, og det anbefales helt klart at man laver begge ting og skifter i mellem det. Flere af de maskiner vi har anmeldt, har programmer som hjælper dig med at træne disse typer af træning.

Hvordan skal jeg træne på en crosstrainer?

Som tidligere nævnt kan du træne på mange måder på en crosstrainer, hvor vi anbefaler at skifte mellem HIIT og LISS. Hvis du virkelig vil se fremgang, anbefaler vi at du træner på din på den minimum 2-3 gange i ugen. Hvis du så kombinerer det med sund kost, opnår du de gode resultater.

Du kan bruge crosstraineren til opvarmning, efter træning eller bare cardio træning generelt. En af de største fordele ved at bruge en crosstrainer er, at den skåner dine knæ sammelignet med løb. Ved løbetræning får knæet et stød hver gang du tager et skridt, hvilket en crosstrainer fjerner. Så har du skader, forværrer du dem ikke - tværtimod, det kan faktisk lindre smerter og hjælpe dig mod at blive skadesfri. Hvis du f.eks. har en korsbåndsskade (Knæskade), kan en crosstrainer hjælpe med at opbygge muskler rundt om knæet, hvilket lindrer smerter og risikoen for yderligere skader.

En crosstrainer er meget ligetil - du kan næsten ikke gøre det forkert. Du skal sørge for at finde den mest behagelige position på crosstraineren. Du skal være opmærksom på, at det kan være meget forskelligt afhængig af kropsbygning og hvor høj du er.

Hvad træner jeg med en crosstrainer?

Du træner primært dine ben og arme, men dine mave- og rygmuskler aktiveres også af crosstraineren. Du bruger faktisk en stor del af din krop på en crosstrainer, og det er en af grundene til den er så god til at få pulsen og brænde kalorier. Det er dog primært arme og ben der.

Crosstrainer før eller efter træning?

Du kan både bruge crosstrainer før og efter træning, det kommer an på hvad formålet er. Hvis du ønsker at blive varm til træning, så er det jo oplagt at gøre det før træning. Når man vil gøre det før træning, gør man det jo ofte 10 til 20 minutter for at blive varm. Vil du gerne opnå en bedre form og kondition, er det oplagt at bruge den efter træning for at gøre det i længere tid, end man ville gøre før træning. Det kunne f.eks. være 45 minutters træning.

God til opvarmning

Der er forskellige indbyggede programmer i maskinen, som ændrer modstanden i løbet af programmet. Til opvarmning vil vi helt klart anbefale, at du øger modstanden løbende, eller øger dit tempo løbende. På den måde får du den bedste opvarmning. Du skulle gerne begynde at svede en lille smule, inden du går i gang med din styrketræning.

I forhold til de programmer der er på crosstraineren, så defineres den ud fra nogle bestemte mål og max puls. Fatburn vil f.eks. være med lavere modstand end et kondiprogram, eller HIIT program. Som tidligere nævnt, er der et utal af muligheder!

Crosstrainer vs. Løb

Som beskrevet tidligere, så vil vi helt klart anbefale en crosstrainer fremfor løb til at starte med. Den kan også være er en start på din progression til løb, og man skal passe på sine knæ og skåne dem så meget som muligt. Det er ikke usundt at løbe, men hvis man er overvægtig og gerne vil tabe sig, så skal man efter min anbefaling starte med crosstrainer.

Hvilken effekt har en Crosstrainer?

Træner du på en crosstrainer, så har du mulighed for at forbedre din kondi, forbrænde kalorier og styrke din krop. Dette er tre ting der kan være med til at give dig en bedre livsstil, som gør du også bliver sundere. Der er de gyldne 30 minutters motion om dagen, som er blevet omtalt utroligt ofte i medierne. Jeg mener helt klart at 30 minutter om dagen er langt bedre end ingenting.

Mere er ikke altid bedre, men 30-60 minutter om dagen er et rigtig godt udgangspunkt. Det behøver ikke altid at være på crosstrainer, det kan også være cykel, løb, armbøjninger, air squat osv. Der er utrolig mange muligheder for at lave træning derhjemme, hvis ikke man har tiden til at tage i et center.

Hvad er vigtigt når man skal vælge en crosstrainer?

Når du skal vælge en crosstrainer, er der flere parametre du skal være opmærksom på. Først og fremmest er det med crosstrainere som med alt andet - du får hvad du betaler for. Du skal derfor overveje hvor meget du har tænkt dig at bruge den, samt hvor meget du er villig til at betale.

Skridtlængde

En af de parametre man ser på er skridtlængden på maskinen. En længere skridtlængde giver generelt en bedre træning, da du kan få en større bevægelse. Har du en gennemsnitlig højde bør du have en skridtlængde på omkring +35 cm. Er du lav, eller er pengene ikke til en af de dyrere crostrainere, kan mindre også gå an. Er du høj bør specielt være opmærksom på dette, hvor +40 cm er minimum, hvis du vil have det bedste ud af din træning.

Vægt på svinghjul

En tegn på hvor god maskinen er, er vægten på svinghjulet. Et tung svinghjul giver dig en mere flydende bevægelse, som resulterer i en mere behagelig oplevelse. En højere vægt giver typisk også mere stabilitet under øvelsen.

Konsollen og programmer

Konsollen er displayet foran, som visualiserer træningen intensitet og ved de mere avancerede kan du også styre modstanden her. En god konsol har et større display med mange programmer, så du kan tilpasse din træning til at tabe fedt eller muskelvækst. De fleste har som regel minimum 10-12 programmer.

Puls måler

Det er meget gavnligt at kunne se sin puls under træning, hvorfor en pulsmåler bør være på din crosstrainer. De mere avancerede crosstrainere har programmer, som tager højde for din puls under træningen, hvor til tilpasser modstanden alt efter hvilket program du har valgt.

Hvordan du justerer modstanden

De billigere maskiner justerer du modstanden manuelt - ligesom at skifte gear på en cykel. Det gør det lidt mindre praktisk, men det fungerer. Hvis du gerne vil køre interval programmer, uden selv at skulle styre det manuelt, skal du kunne styre modstanden elektronisk. Det er bare lettere og du bliver glad for det.

Kan man få en billig crosstrainer?

Leder du efter en billig crosstrainer, så er du kommet til det helt rigtige sted. En god og stabil crosstrainer, behøver ikke at koste meget. Som du kan se i toppen af siden, har vi fundet nogle billige og gode crosstrainere til dig, som sagtens kan bruges derhjemme. Det er ikke sikkert man altid kan komme i fitness, og derfor er det meget nemmere at have en derhjemme, som man kan hoppe på og træne når tiden er til det.

Ofte stillede spørgsmål om crosstrainere

ℹ️ Hvilken crosstrainer skal jeg vælge?

Dit valg af crosstrainer afhænger af forskellige kriterier. Hvad er vigtigst for dig? Skridtlængde, svinghjul, pris, features, træningsprogrammer eller noget helt andet? Det er faktorer som disse der har betydning for dit valg.

⚖️ Hvor meget forbrænder man på en crosstrainer?

Det er forskelligt fra person til person, hvor meget man forbrænder på en crosstrainer, da det afhænger af dit køn, din alder og vægt samt træningsintensiteten under din workout. Generelt siges det, at man forbrænder omkring 400-500 kalorier på en times brug af crosstrainer.

💪🏼 Hvad træner man på en crosstrainer?

Du kan træne hele kroppen på en crosstrainer, men det er primært dine ben, arme og ryg der trænes. Samtidig har træning på en crosstrainer den fordel, at den styrker dit hjerte-kar-system.

🤔 Kan man tabe sig på en crosstrainer?

Ja, det kan lade sig gøre. Man forbrænder en del kalorier ved brug af en crosstrainer, og derfor giver en crosstrainer dig mulighed for at være i kalorieunderskud, som du vil tabe dig af. Du kan også forbedre din muskelmasse gennem crosstraining.

💰Hvad koster en crosstrainer?

Prisen på en crosstrainer kan variere meget. Du kan finde crosstrainere med en pris på helt ned til 1.500 kr. og helt op til 30.000 kr. Ligegyldigt budget er det altså muligt at finde en crosstrainer.

🦵🏼Er en crosstrainer god for knæet?

Ja, crosstraining er en low-impact træningsform. Det betyder at dine led ikke påvirkes i særlig høj grad ved brug af en crosstrainer. Det gør en crosstrainer ideel for dig, der skal i gang med genoptræning eller lignende efter en idrætsskade.