Bodylab High Protein Bar

Læs meget mere i artiklen herunder.


Anmeldelse af Bodylab High Protein Bar Vi har testet 12 forskellige typer proteinbarer, samt de forskellige smage, og her kan man ikke komme udenom danmarks største kosttilskudproducent, Bodylab. Vi har testet produkterne på kvalitet, smag og pris for derefter at score dem, så du let kan overskue hvilken proteinbar, som passer til dig. Vi har her bedømt Bodylab High Protein Bar som 6. plads. Læs hvorfor længere nede.

Indhold Bodylab har med denne proteinbar, formået at samle god smag, højt proteinhold med et lavt indehold af sukker. Den kunne godt have indholdt færre kulhydrater og fedt samt flere kostfibre. Man må dog erkende, at man ikke kan få det hele i en proteinbar. Ekstra godt indhold resulterer ofte i en dårligere smag. Så kan du gå lidt på kompromis med fedt indhold og kulhydrater, og gerne vil have god smag, er dette proteinbaren for dig.

Smag Smagen er helt i top! Hvis du godt kan lide skumbananer, er Chocolate Banana lige noget for dig! Det ligger så tæt på smagen af skumbananer, at vi kun kan give den 9/10 her.

Pris Prisen er her hvor Bodylab High Protein Bar har plads til lidt forbedring. Vi vil dog ikke sige, at 16,5 kr. for en proteinbar af denne kvalitet er så slemt. Det er dog dyrt ift. hvor mange proteiner der er i proteinbaren.

Kundeanmeldelser af Bodylab  Hvis man kigger på Bodylabs trustpilot, har de tusindvis af glade kunder. Som sagt er Bodylab Danmarks største forhandler og producent af proteinpulver – og det er ikke uden grund. Prisen, smagen, kvaltiteten og deres kundeservice er i top, og vi kan ikke andet end at anbefale deres produkter. Om Bodylab Bodylab er en dansk virksomhed med hovedkontor i Hadsun, som er markedsleder på det danske marked. Bodylab sælger årligt omkring 610.000 kg proteinpulver afsted, grundet deres lave pris og fine kvalitet. bodylab high proteinbar

Obs! Proteinbaren har fået nyt indpakningsdesign. Derfor ser designet på indpakningen til proteinbaren anderledes ud på vores billeder i forhold til forhandlerens billeder.

Bodylab Proteinbar

Vurderet som nr. 7

Bodylab High Protein Bar er en sikker 6. plads