BMI Beregner

Beregn dit BMI og lær hvad det betyder herunder.

BMI er en forkortelse for betegnelsen Body Mass Index, som er et tal, der udregnes på baggrund af sammenhængen imellem din højde og din vægt. Tallet er en indikator for, hvorvidt du er under-, normal-, eller overvægtig, og ved at beregne din BMI kan du derfor blive klogere på din krops sundhedstilstand. Brug vores BMI beregner herunder for at se dit BMI tal.


BMI:

Det er ganske enkelt at beregne din BMI med en simpel BMI beregner. Når du har fået dit BMI-tal, kan du bruge nedenstående skema til at fastlægge, hvilken kategori du tilhører:

   • Under 18,5 - du er højst sandsynligt undervægtig, og har du en BMI på under 16, er der ifølge WHO tale om en alvorlig undervægt, der kræver professionel behandling.
   • 18,5-25 - du er inden for den normale BMI, hvilket betyder, at din vægt ikke udgør nogen sundhedsrisiko for dig.
   • 25-30 - du er kategoriseret som overvægtig.
   • Over 30 - du går ind under betegnelsen svært overvægtig.

Med en BMI beregner får du ligeledes muligheden for at eksperimentere med, hvor meget du kan veje, før du bevæger dig op eller ned i de ovenstående kategorier. Det kan være meget interessant at sidde og lege med og samtidig blive klogere på, hvor meget du skal tabe dig eller tage på, før du ligger inden for det, man vil betegne som normen.

Har du fokus på vægttab?

Hvad kan man bruge sit BMI til?

Når man beregner sit BMI gør man det ofte, fordi man har et ønske om at komme ned i vægt. Men hvordan kommer man egentlig ned i vægt? Der er mange løsninger på spørgsmål. Vi har derfor udvalgt nogle måder der kan hjælpe dig med at komme i mål.

Vi har fundet en række produkter der kan hjælpe dig på vej i den rigtige retning. Produkterne har er meget forskelligartede, men har alle til hensigt at skubbe dig på vej i den rigtige retning.

Slankepiller fra Bodylab

“Trimlet“

Det første produkt, vi vil anbefale dig at kigge nærmere på, er slankepiller. Umiddelbart kan det ved første øjekast godt lyde lidt "hokus-pokus", at man kan tage en pille der slanker. Vi vil derfor gerne forklare dig, hvordan pillen virker og afmystificere begrebet 'slankepiller' lidt.

Slankepillen indeholder glucomannan-fibre, der er en opløselig fiber ved kontakt med væske. Når fibrene opløses i mavesækken, bliver de til en gelémasse, og gelémassen vil give dig en mæthedsfornemmelse.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at slankepiller ikke kan stå alene en kampen for et vægttab. Hvis du ønsker at tabe dig, er det stadig vigtigt at spise sundt og dyrke motion. Hvis du lever en usund livsstil, vil slankepiller ikke have den store effekt. På den måde er slankepiller kun et supplement til dit vægttab, der stadig kræver, at du gør en indsats.

Slankepillen er både glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker.

i samarbejde med PriceRunner

Kogebøger om sund mad

En vigtig ting man skal have fokus på, når man gerne vil tabe sig eller leve sundere, er ens madindtag. Der findes uendelig mange bøger om, hvad man skal spise for at leve sundt eller tabe sig. Vi har derfor udvalgt et par bøger der har fokus på dette, og som du med fordel kan investere i, hvis du mangler inspiration til nogle lækre og sunde retter.

Den første bog hedder 'Mission Sund Aftensmad' og er skrevet af Michelle Kristensen. Michelle Kristensen kender du måske fra Go' Morgen Danmark, hvor hun ofte optræder som ekspert indenfor træning og sundhed. I bogen præsenterer hun 100 af hendes mest populære retter, som er nemt at leve og sundt at spise. I bogen bliver du desuden præsenteret for MK-principperne, som er Michelle Kristensens bud på, hvordan man kan leve en sund livsstil uden at tælle kalorier.

i samarbejde med PriceRunner

En anden bog, der også er meget interessant i forhold til at leve den sunde livsstil, er bogen 'KETO på 4 uger' af Jane Faerber. KETO handler om at få kroppen til at forbrænde fedt fremfor kulhydrater, og gennem 75 opskrifter bliver du guidet til, hvordan du skal spise for at opnå et vægttab på KETO. I bogen får du hjælp til at lave en 4 ugers kostplan. Derudover gennemgår den også, hvad man skal spise (og undgå at spise) på KETO, man får praktiske råd til indkøb i supermarkedet samt hjælp til portionsstørrelse og mængde på den maden.

i samarbejde med PriceRunner

Endnu en bog vi gerne vil fremhæve er 'Anti-Inflammatorisk Topform På 4 Uger' af Martin Kreutzner og Simon Weisdorf. Denne bog er især god til dig, hvis du gerne vil give din krop en god kick-start til at leve sundere. En anti-inflammatorisk kost handler om at give din krop ekstra styrke og få den i topform til at kunne klare alt fra gigt og hjerte-kar-sygdomme til eksem og overbelastningsskader.

i samarbejde med PriceRunner

Badevægt med kropsanalyse

Når man gerne vil tabe sig og leve sundere, har man ofte et ønske om at kende ens BMI, fedtprocent og kropsvægt. Det kan du nu gøre med den rette badevægt i dit eget hjem - og så behøver du altså ikke længere lave en kropsanalyse i træningscentret eller hos lægen. Badevægten med kropsanalyse fra Beurer kan man måle følgende værdier:

 • Kropsvægt (i kg, lb eller st)
 • Fedtprocent
 • Vandprocent
 • Muskelprocent
 • Knoglemasse
 • BMI
 • Kalorieforbrug

i samarbejde med PriceRunner