Billige kosttilskud og træningsprodukter – 6 råd til besparelser

Få 6 råd til hvordan du sparer penge på din træning og hvordan du nemt skaffer billige kosttilskud og træningsprodukter


Hvis du gerne vil finde billige kosttilskud, helsekost eller træningsprodukter fordi du føler at du bruger en formue på dem, så har vi her samlet 6 forskellige tips til at spare penge på sine produkter i forbindelse med træning. Du har heldigvis rig mulighed for at spare penge på produkter til din træning – se vores 6 råd nedenfor!

1.     Sammenlign priser på kosttilskud

Spar penge og undgå dyre kosttilskudGår du og tænker på at købe weight gainer, proteinbarer, fiskeolie, træningstøj, fitnesssko, kreatin pulver eller noget helt sjette, så skal du være opmærksom på, at der er mange forhandlere af denne type kosttilskud og fitnessprodukter. I den forbindelse er det særligt vigtigt at tage højde for, at priserne kan variere markant fra forhandler til forhandler. Selvom du har en favoritforhandler, om det så måtte være Intersport, Bodylab eller Myprotein, så kan du gøre klogt i at sammenligne priser. Vælger du at springe ud i prissammenligning, så skal du selvfølgelig også tage højde for, at der kan være forskel på kvaliteten af varerne. Kvalitet og pris går nemlig ofte hånd i hånd, selvom der altid er nogen producenter der udmærker sig.

Find billige kosttilskud i Suplab’s guides
Vi har her hos Suplab lavet mange af sammenligningerne for dig, ved at lave tests af kosttilskud. Du kan fx se vores weight gainer test eller alle vores tests af kosttilskud på forsiden. En af kriterierne i testen er naturligvis prisen, hvor vi giver en score fra 1-10, hvor 10 svarer til de billigste kosttilskud på markedet.

Det er ikke muligt at komme med et konkret svar på, hvor mange penge du kan spare ved at sammenligne priser. Det afhænger nemlig af, hvilke varer og forhandlere du sammenligner. Dog kan du ved at læse vores kosttilskud guides hurtigt finde de billigste kosttilskud, som kan bestilles hjem fra forhandlernes hjemmesider.

2.     Find en gyldig rabatkode til de største forhandlere

I dag findes der rigtigt mange forhandlere af træningsprodukter, som du naturligvis bør besøge. Vil du gerne spare penge hos nogle af de største forhandlere på det danske marked, så kan du forsøge at finde en gyldig rabatkode til nogen af de store webshops. Du kan f.eks. finde en rabatkode til MyProtein her, som er nordens største forhandler af kosttilskud. MyProtein har rigtig billige priser, og ved brug af en rabatkode kan du spare endnu mere! Du kan også prøve at søge på Google eller Bing, hvor du typisk vil blive præsenteret for en eller flere rabatkoder til de store producenter af helsekost, kosttilskud eller træningsprodukter.

Selvom det ikke altid er muligt at finde gyldige rabatkoder, så er det uden tvivl forsøget værd. Kan du blot spare 5-20 % med en rabatkode, så kan prisen pludselig blive meget mere overkommelig. Som forbruger kan du glæde dig over, at der er flere danske tjenester, hvor du helt gratis og uforpligtende kan søge efter rabatkoder. Finder du en rabatkode, skal du blot indtaste og indløse rabatkoden hos den respektive webshop. Det er altså en nem og effektiv måde at spare penge kosttilskud og få billige træningsprodukter.

3.     Køb stort ind og opnå mængderabat

Mængderabat er et begreb, som du højst sandsynligt allerede kender til, hvis du handler på nettet (eller i en fysisk butik for den sags skyld). Det er nemlig meget almindeligt, at man kan opnå en form for rabat, hvis man handler stort ind. Køber du f.eks. 5 poser proteinpulver i stedet for 1 pose proteinpulver, så vil du ofte kunne spare penge, hvilket fx er tilfældet på Bodylabs proteinpulver.

Alternativt kan du vælge at gå sammen med en eller flere venner / træningskammerater, så I kan lave én samlet ordre. Køber I samlet, har I også mulighed for at dele fragtomkostningerne – eller måske opnå retten til fri fragt. Vil man spare penge på træningsprodukter, så vil det sjældent være hensigtsmæssigt at afgive en masse små bestillinger. Planlægger du dine indkøb, og køber du stort ind, så kan der være mange penge at spare. Husk at mængderabatten sagtens kan kombineres med tippet om sammenligning eller rabatkoder, så du kan få meget billige kosttilskud.

4.     Find tilbud og udsalg med store rabatter

Sund helsekost rabatVil du spare penge på produkter til træning, så vil det være mere end oplagt at kigge efter tilbud og udsalg. Ligesom du kan spare penge på tøj, elektronik og legetøj, så kan du selvfølgelig også gøre en god handel på træningsprodukter, helsekost og kosttilskud, hvis du finder nogle skarpe tilbud eller udsalg. Hvis du ikke vil risikere at gå glip af de bedste tilbud, så kan du med fordel følge nogle af de førende forhandlere på de sociale medier og / eller via nyhedsbreve.

Finder du et godt outlet, tilbud eller udsalg, så er det ikke usandsynligt, at du kan spare op til 30-40-50-60 % på din bestilling. Dog skal du være opmærksom på, at de bedste tilbud typisk er tidsbegrænset eller begrænset i forhold til lagerstatus. Når du ved dette, så kan du gøre klogt i at slå til, før det er for sent. Et af de steder hvor du kan finde kosttilskud meget billigt, er ved at kigge på fx Bodylab’s tilbud.

Hvis du leder mere efter vitaminer og helsekost, kan du se udvalget på HelseHelse her.

5.     Der er mange penge at spare på nettet

Skal du købe træningsprodukter, står det dig selvfølgelig frit for, hvorvidt du foretrækker at handle på nettet eller i en fysisk forretning. Prismæssigt vil det som regel være mest fordelagtigt at handle på nettet, hvor priserne befinder sig på et meget overkommeligt niveau. Konkurrencen på nettet er intens, hvilket har medvirket til, at priserne er blevet presset i bund. Det er desuden en realitet, at webshops ikke har de samme udgifter til bl.a. husleje, som en ganske almindelig forretning har. Lave omkostninger er med til at sikre lave udsalgspriser, hvilket i høj grad kommer dig til gode.

Der findes ingen konkrete svar på, hvor mange penge man kan spare, hvis man sammenligner henholdsvis fysiske- og online forretninger. Ikke desto mindre vil man stort set altid opdage, at priserne er lavere hos online forhandlere. Derudover kan du glæde dig over, at du ikke nødvendigvis skal gå ned til den lokale sportsforretning, hvor du i øvrigt skal tage hensyn til åbningstider, butikskøer og meget mere. Fragten kan ofte minimeres eller forsvinde helt, hvis du går sammen med et par venner eller familiemedlemmer om at købe kosttilskuddene.

6.     Shop samlepakker med must-haves træningsprodukter

Langt de fleste forhandlere af træningsprodukter på nettet tilbyder samlepakker, hvor der ligeledes kan være mulighed for at opnå store rabatter. En samlepakke kunne f.eks. bestå af både protein, kreatin og weight gainer, som du højst sandsynligt anser som nyttige produkter, hvis du går op i din træning. MyProtein er blot en af de mange forhandlere, der har valgt at sammensætte forskellige pakkeløsninger til dedikerede træningsentusiaster.

Det er heller ikke unormalt, at man kan sammensætte sin helt egen pakke. Helt overordnet er det altid en god idé at undersøge mulighederne hos de forskellige webshops. Der kan nemlig være mange forskellige besparelsesmuligheder, som f.eks. kunne bestå af følgende: ”Sammensæt din egen pakke” – ”3 for 2” – ”køb 1 – få 1 gratis” og lignende tilbud, som du kan benytte dig af.

Har du set?  Suplab har lavet et gratis træningsprogram til styrketræning!

Nu håber vi at du har fået et par idéer til hvordan du kan skaffe billige kosttilskud og træningsprodukter, og spare store procenter på dit køb. Hvis du har et godt tip som du vil dele med andre, så skriv endelig en kommentar og fortæl os hvordan man kan få sine kosttilskud ekstra billigt. Måske har du fundet en rigtig god outlet med stærke tilbud du vil dele med os, ligesom vi skrev om i punkt 4. Hjælp hinanden med at finde de gode tilbud og billige produkter i kommentaren – og tak fordi du læste med!

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artikelen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

2 kommentarer

  1. Karsten 10. juli 2016
  2. Mathias Riis 10. juli 2016

Skriv en kommetar