Annoncering & samarbejde med Suplab

Suplab.dk er vokset til at være en af Danmarks største blogs indenfor kosttilskud, med mange besøgende i måneden. Vi lægger godt placeret på Google på mange af de store søgeord i kosttilskud og trænings branchen, og har derfor en attraktiv målgruppe for kosttilskuds producenter og forhandlere.

Som mange andre blogs tilbyder vi annoncering på vores hjemmeside og er i øvrigt åben for gode samarbejder:

 • Artikler/blogindlæg
  Det kan godt lade sig gøre at for bragt en artikel på Suplab.dk, hvis det er en relevant artikel for vores læsere. Kontakt os her for yderligere information, priser og evt. gode samarbejdsaftaler.
 • Nye produkter
  Har din virksomhed rettighederne til gode kosttilskud eller er du officiel forhandler af produkterne? Vi har allerede testet mange af de bedste og mest brugte produkter i Danmark gratis.
  Du kan du gøre os opmærksom på nye produkter, ved at sende os en mail på kontakt@suplab.dk. Hvis du vil have dit produkt på vores side, skal vi efter aftale have tilsendt produkter, hvorefter vi vil teste produkterne og tilføje dem til vores respektive guide for 500 kr ex moms. Vær opmærksom på at vi anmelder objektivt på de fleste parametre, og vurderer subjektivt smagen og opblandingen af produkterne.
 • Andre typer for samarbejde
  Hvis du tror, at vi kan samarbejde på en anden måde som giver mening for os begge, så send os endelig en mail! Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har læst ovenstående og er interesseret i et samarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@suplab.dk